sony,phılıps,toshiba gibi markalar ama hangisinde kampanya var yada kampanyaları şuan varmı bir bilgim yok.
Sizce Hangisi? ( çok kararsızım )
philips tv den cekiliyormuş .ben hep samsung ve lg tercih etmişimdir.
peki samsung 'u tercih etmenizin sebebi nedir ?
daha önceden babamlardaa vardı görüntü kalitesi çok hoştu netti. o zamanlar sadece görüntüyle ilgilendiğimden sadece onu baz alıyodum:::):)
bence bu samsung 'u tercih etmek için yeterli bir sebep değil !
samsungunda kalitesini kim göz ardı edebilirki.
kaliteli olabilir ama görüntü kalitesi çok düşük sony 'nin görüntüsü bile samsung 'tan çok daha iyi !
sony samsung dense ben samsungu tercih ederim. beni rahatsız etmiyor görüntü kalitesi iii. ama şu an sadece lg alırım
bence şuan Samsung biraz değil bayağı geride çünkü,görüntü kalitesinde olsun ,gözlüklerinde olsun LG ile arasında çok fark var Sony bile daha hızlı ilerliyor.
3d de zaten lg yi tek gecerim
3D konusunda gerçekten başarılı.
herseyi başından düşünmüşler. rakiplerini görüp sonradan yapmamışlar. 3d gözlüğü olsun,görüntü kalitesi,tv rahatlığı herseyi bir arada geliştrimişler
ama şimdi rakipleri gördü onlar sonradan yapcaklar belki daha iyisini !
ama ilk önce diğer markalarda 3D FPR gözlüğü çıkartırlar diye düşünüyorum.
onlar fpr yi çıkarana kadar lg başka bir güzellik yapar:)
onlar 3D FPR gözlük teknolojisini çıkartır, LG 'de gözlüksüz 3D TV teknolojisini çıkartır o zamana kadar.
gözlüksüz nasıl olucak şimdiden merak eder oldum.
aslında çokta zor olucanı sanıyorum ekran panelinin bir şekilde 3D görüntü vermesini sağlıcaklar sanırım.
hemen çıkarmazlar diye düşünüyorum ama diğer markalardan önce cıkaracağı kesin
orası hiç belli olmaz LG 3D TV FPR gözlüğü ile kendisini öne çıkardı, diğer markalarda buna karşı çalışmalara başlamıştır .
oda var doğrusu samsung değil ama toshiba yapabilir
Toshiba 'da yapar tabi ama yapmaya niyeti yok gibi :D