Avira Antivir Personal mı ?
AVG Antivirüs Free mı ?
Microsoft Security Essentials mı ?
Sizce Hangisi En İyi Ücretsiz Antivirüs Programı
Bence Hiç Biri ya kaspersky yada norton özellikle 2008 i
Avira Antivir Free şu sıra updateleri geç yapsada yine vazgeçemediklerimiz arasına girdi.
Hiçbiri.... Ya Kaspersky ya Eset Nod32 Smart Security
Panda Cloud Antivirüs... Hem ücretsiz, hem küçük boyutlu ve kasmıyor, kullanışlı...
Microsoft Security Essentials.
Bence en iyi free antivirüs PC-Tools ama son testlerde Avira önde. PC-Tools'unda belirgin bir yükselişi vardır
AVG hem ücretli hem ücretsiz gereken güvenliği sağlıyor.
Avira derim ama MSE de güvenliğinizi sağlayabilir.Yetersiz değildir.
ben nortonun son sürümünü kullanıyorum bende hangisi diye cok baktım aradım bunu denedim bence çok ii süre bitince napacam bilmiyorum kısaca en iisi norton 360...ücretsiz ne tavsiye edersiniz teşekkürler...:):)
ya birşey soracam arkadaşlar birden fazla antivürüs programı veya birtane program ve windows güvenlik duvarını aynı anda çalıştırınca birbirlerini engellemiyormu..ben öle okumuştumda:S
İmkan varsa kaspersky,trendmicro,norton,eset bunlar çok iyiler imkandan kastım da lisanslı olarak demek istedim.
ya birşey soracam arkadaşlar birden fazla antivürüs programı veya birtane program ve windows güvenlik duvarını aynı anda çalıştırınca birbirlerini engellemiyormu..ben öle okumuştumda:evet sanırım öyle oluyor çünkü benim başıma geldi eset smart security kullanıyordum ve firewall olarak online armor indirmiştim ve birbirlerini tehdit olarak algıladılar ve bende sildim esetide sildim çünkü usanmıştım artık esetten iyi korumuyordu AVG Free 9.0 yükledim ve gayet memnunum çok iyi koruyor