Arkadaşlar Antivir avira ile eset smart security arasında kaldım sizce hangisine güvenmeliyim hangisi sistemimi daha iyi korur malware ,trojan,virüs,solucan gibi zararlılara karşı birde buyanına ek olarak güvenlik için herhangi başka güvenlik yazılımı kurmam gerekirmi internette rahat rahat sörf için yardımlarınızı bekliyorum
Sizce hangisini kullanmalıyım
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
HE! he! Bence ikiside değil. KİS 8 kullanın.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj
ama duyduğum kis bilgisayarı yavaşlatıyormuş
Yıllanmış Üye
113 mesaj
Kardeş önce ram ın ve ekran kartın yuksekse sana kesinlikle kis 2009 u kurmanı tavsiye ederim değilse avira kurman veya adawere yi kurman daha mantıklı ..
bnm 1 gb ram var ben hem kıs 9 hemde ad aware 08 kullanıyorum pc yede hiç bişey olmuyor ....
OP Üye
82 mesaj
ya bişey merek ediyorum bu kis çokmu iyi herkes övmüş
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
iyi bir antivirüs programı inkar edilemez ama kullananlar bazen çok fazla uyarı verdiği için can sıkıcı bulabiliyorlar.mesajındaki antivirüsler içinde de sana antiviri öneririm.yanına ise,
AD-aware
Spybot - Search & Destroy
McAfee SiteAdvisor
Malwarebytes' Anti-Malware
trojan remover
Advanced WindowsCare V2
comodo firewall pro
programlarını kurabilirsin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
kylieiyi bir antivirüs programı inkar edilemez ama kullananlar bazen çok fazla uyarı verdiği için can sıkıcı bulabiliyorlar.mesajındaki antivirüsler içinde de sana antiviri öneririm.yanına ise,ayarlarından istemediğiniz uyarıyı iptal edebilirsiniz ben öyle yaptım varlığı bile belli değil sadece işini yapıyor.
AD-aware
Spybot - Search & Destroy
McAfee SiteAdvisor
Malwarebytes' Anti-Malware
trojan remover
Advanced WindowsCare V2
comodo firewall pro
programlarını kurabilirsin.