ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
INTEL-E6320 C2D
INTEL-DP965LT VEYA ASUS-COMMANDO
KINGSTON-1 GB DDR2 667
MSI-NX8600GT-T2D256E-OC
SAMSUNG-250 GB SATA2 NCQ
SAMSUNG-732N+
LG-H42N
CODEGEN-6206 C9
A4TECH-KB2160
CREATIVE-SBS245
HP-DESKJET 2360C
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
INTEL-E6320 C2D
INTEL-DP965LT VEYA ASUS-COMMANDO
KINGSTON-1 GB DDR2 667
MSI-NX8600GT-T2D256E-OC
SAMSUNG-250 GB SATA2 NCQ
SAMSUNG-732N+
LG-H42N
CODEGEN-6206 C9
A4TECH-KB2160
CREATIVE-SBS245
HP-DESKJET 2360C
gayet guzel arkadaşım güle güle kullan..yanlız kasanın PSU'suna güvenme FPS marka PSU almanı öneririm..
Win Vista kullanacaksan bence ram miktarı 2gb olsa daha iyi olurdu ama bu yeterliyse sorun yok
ekran olarak bunu öneririm ölü piksel garantili hemde 19"
19" HYUNDAI - N91W 196 USD
ekran kartı olarak bunu öneririm PALIT - 8600GT SONIC 129 USD
kasa olarakda bunu öneririm AOPEN - QF50W 53 USD
anakart olarak bunu öneririm INTEL - DP35DPM 115 USD
6320 alacagına 6420 al bence
temmuz sonuda indirim var acele etme
Heralde oyun oynayacaksın heralde.1.İşlemcine overclock yapacaksan E6420,yapmayacak(büyük ihtimalle)E4400 al.Rami 2 GB'a yükselt.Güç kaynağın ilerde rahat olması için en az 400 Watt olması.Gerekir.Diğer parçalar seni de en za 2 yıl idare eder.Alacağın sistem hayırlı olsun
HDD Olarak Seagate tavsiye ederim şu ana kadar elime geçen tüm samsung HDD ler okuma yazma esnasında tıkırtılı çalışıyorlardı (eee insan bilgisayar tamircisi olunca :)) ama Seagate ler harika çalışıyorlar benim PC gece gündüz açık son bir yıldır aldığım 160 GB 2 adet seagate sorunsuz çalışıyorlar
Seagate de Samsung da birbirine yakin kalitede urunler uretir. senin eline gecen samsung lar arizaliysa yada eskiyse ne yapsinlar? CHIP testlerinde en sessiz Samsung secildi ard arda 3 kez. ben de samsung kullaniyorum ve hic gurultu yok.
bende samsung 80gblik hdd kullanıyorum hızlı ve sessiz.
her zaman birileri cikip, elinde iki tane patlak urun cikti diye o markanin butun modellerine kotu damgasi vuranlar oluyor. gecenlerde de birisi MSI i kotulemisti. kendi ellerimle 20 ye yakin sistemde MSI anakart kullanmamis olsam neyse. cogu da farkli platformlarda ve farkli modellerdeydi.
elektronik urunler, tasima sirasinda, montaj sirasinda yapilan hatalardan, elektrik tesisatinin kotu olmasindan arizalanabilir...
kasanın powerına guvenme arkadasım hayırlı olsun gule gule kullan powerın ılerıde sorun cıkarabılır
hard diskler arasında çok büyük fark yok ama bir önemli nokta var oda garanti süresi,
Seagate hard disk 5 YIL GARANTİ
Samsung hard disk 2 YIL GARANTİ
Güzel pc toplamışın.Diğer arkadaşların dediği gibi o psu ya güvenme.Hayırlı olsun
samsung da garanti süresi 3 yıl yanlış bilgi evet seagate de ama 5 yıl haklısın SEAGATE de ucuzladı seagate zaten en iyisi sonra samsung geliyor sessiz ama
kasa haric güzel sistem aopen asus öneririm yada psu yu kendin al