Sizce Kim Haklı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
qøLGè•
10-06-2010, 18:32   |  #1  
qøLGè• avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj

Sayın admınlerim ve chip üyeleri foruma daha yenı katıldım güzel bie forum günlük 30 mesaj kasmaya karar verdim tabii ki konulara cevap vererek konu açarak sorunlarımı paylaşarak fakat bunu cekemeyenler olmus dün actım daha hesabımı 70 mesajı gorunce vay anam sen gereksız yere post atıyonda yaw sanane kardesim chip senimi dertliyo ben cevap veriyom adam konuyu kirletin diyo kim Haklı?

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 10 Haziran 2010 22:41
firaristt
10-06-2010, 18:45   |  #2  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

iide koçum mesj kasma ne tam anlamadım burası oyun yeri değil... boş yere mesaj yazarsan tabiki millet sana kızacak... bildiğin anladığın konuya adam gibi cevabını yazarsın yoksa yazmazsın bu kadar basit... Ne insanlar war yha chip forumunu oyun yeri sanıyor !! :@

SAİNT
10-06-2010, 18:49   |  #3  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj

aslında sınırlama yok konu açma olayında ama bu tabiki hoş karşılanmaz daha doğrusu sormuş olduğun sorular havada kalır çok önemli değilse ve sürekli yaparsan insanların aklında yer edersin ve hiç kimse yardımda bulunmayabilir (örnek: yine bu kullanıcı durmadan soru soruyor alakası olmayan şeylerden gibi)

firaristt
10-06-2010, 18:52   |  #4  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
3,194 mesaj

facebookta her paylaşımın altına beni ekleyin yazanlar gibi bişe bu... açarsın konunu sorarsın sorunu bu kadar basit... ama her konuya bi yorum aynı konudan bi ton açarsan kimsenin hoş karşılayacağını sanmıyorum... haksızsın yani... konu kilitlenirse iyi olur... daha 14 yaşındaymışsın her işe atlama bnce...

qudin
10-06-2010, 19:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

Kimse kimsenin ne yazacağına karışamaz her insanda otokontrol vardır birilerinin ağzına gem vurmak da kendi ağzına gem vurdurmakda yanlıştır
firaristt sen de birçok kişiye göre küçüksün sana da atlama derler değil mi..!

Son Düzenleme: qudin ~ 10 Haziran 2010 19:04
firaristt
10-06-2010, 19:14   |  #6  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
3,194 mesaj

isterse bnden 15yaş büyük olsun ona lafım yok... ama facebookta nasıl her paylaşılan şeyin altında beni ekleyin diye yazanlar warsa we onlara kızıyorsak bu da ona benziyor işte... sorunun ile ilgili konu açarsın adam gidipte hiç anlamadan bi yorum yazarsa olmaz değil mi? burası forum oyun yeri değil !! konu dışı bölümünde istediğini yaparsın ona kimse bişe demez aşırıya kaçmadıkça... o zmn bizde kçüğüz diyelim her mesajın altına facebook gibi beni facebookta ekleyin, beni XXXX sitesine davet edermsiniz türünden şeyler yazalım olur mu?? ondan sonra forum forum olmaktan çıkar çocuk yuvasına döner !! illa yorum sayım artsın dersen açarsın konu dışı bölümüne bişey orda yap gırgr şamatanı :D ( bi kız bni aldatıomu gibi konu açmayın bütün foruma rezil olursunuz ) ama iş donanım yazılım uzmanlık gerektiren konulara gelince orda biliyorsan yap yorumunu ne söyliceksen söyle ama bilmiosan sesini çıkartma bilenlerden öğren :D bi zararın olmaz :D meraklanma yorum sayın artar zamanla... bi günde 30 yorum yapanlar 10 kişi ya war ya yok... ADEM-KAYA, IceManF1, Ahmet79 gibiler anca o kadar yorum yaparsa yapar :D burası oyun yeri değil..

qudin
10-06-2010, 19:22   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

Söylediklerini şu anda sen yapıyorsun saçma dediğin konuya ilk yorumu sen yapmışsın artı 2 tane daha yapmışsın saçmaysa okumaz kapatırsın bu kadar basit, yorumlarını beğen ya da beğenme (arkadaşın yaptığı) yorumun geçerliliğini konunun sahibi belirler.
ALINTI: ( bi kız bni aldatıomu gibi konu açmayın bütün foruma rezil olursunuz )
sizin yorumlarınızda çokda büyük bir bilgi birikimi var gibi durmuyor ayrıca.! @)
demek ki önemli olan paylaşım gerisi boş.

Son Düzenleme: qudin ~ 10 Haziran 2010 19:24
By.LicH
10-06-2010, 19:40   |  #8  
Yıllanmış Üye
229 mesaj

Mesaj sayın çok görünecekte ne olacak ki... Mesaj sayım çok görünsün diye saçma mesajlar atıp kendini daha da rezil etmiş olursun. Ben her gün giriyorum foruma, 1 yıl oldu kaydolalı gerekli gördüğüm yerlere mesaj atıyorum, yorumumu yazıyorum mesaj kasma gibi bi derdim yok. Gidipte bi adamın yorumunun altına 'bencede, aynen öyle' demek var, kendi yorumunu güzelce yazmak var... Mesaj kasma falan çocukça şeyler bunlar...

ufuk_35
10-06-2010, 19:40   |  #9  
Yıllanmış Üye
800 mesaj

Bence de herkes istediğini paylaşsın. Başkalarının özgürlük alanına girmediği sürece, kimse kimsenin ne paylaşıp ne paylaşmayacağına karar veremez.

Anlamsız mesaj yazan herkes forumdan atılmış olsa forumda kimsenin kalmayacağına bahse girerim.

http://tdkterim.gov.tr/bati/?kelime=forum&kategori=terim&hng=md

Hepimiz qoLGè'yiz, hepimiz paylaşımcıyız. KahkahaKahkahaKahkaha

Son Düzenleme: ufuk_35 ~ 10 Haziran 2010 19:43
qøLGè•
10-06-2010, 22:10   |  #10  
qøLGè• avatarı
OP Yıllanmış Üye
235 mesaj
Alıntı: Ufuk_35  
Bence de herkes istediğini paylaşsın. Başkalarının özgürlük alanına girmediği sürece, kimse kimsenin ne paylaşıp ne paylaşmayacağına karar veremez.

Anlamsız mesaj yazan herkes forumdan atılmış olsa forumda kimsenin kalmayacağına bahse girerim.

http://tdkterim.gov.tr/bati/?kelime=forum&kategori=terim&hng=md

Hepimiz qoLGè'yiz, hepimiz paylaşımcıyız. KahkahaKahkahaKahkaha

Cok teşekür ederim Ufuk bu arada Aynı izmirde oturuyoz

hamann7725
10-06-2010, 22:31   |  #11  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
1,837 mesaj

Üyelik tarihime ve mesaj sayıma bakar mısın?

Sırf mesaj sayımı artırayım diye ota b.ka yazarsan tabi kimse seni sallamaz ve üstüne üstlük böyle laflar çıkar.Kendi yöntemim şudur: "Bilmediğin veya anlamadığın şeye yazma"

Ortada bir konu var ve alakan olmayan bişe.İllaki laf olsun torba dolsun diye yazarsan abesle iştigal olur.2 günde 70 küsür cevap yazmışsın.Benim üyeliğime bakacak olursak 2 günde 70 mesaj girseydim şu an 70.000 in üzerinde mesajım olurdu... Herşey kenara forumda demirbaş isimler var ve kim kimin ne olduğunu biliyor.Sen kendini ne kanıtlamak istersen iste eğer boş yazıyorsan hiç yazmıyorsun demektir...<

Serkan Karadaş
10-06-2010, 22:38   |  #12  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

uygunsuz konu içeriği ve anlamsız anket sebebiyle konu tarafımdan kilitlenmiştir.
sizi rahatsız eden kişi veya kişiler için biz denetmenleri veya  yöneticilerini bilgilendirmeniz yeterlidir.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 10 Haziran 2010 22:39