Arkadaşlar pc me McAfee Total Security 2009 kurdum güvenli bir programa benziyor vede Norton,kaspesrky kadarda kasmıyor bilgisayarı sizce McAfee bilgisayarımın güvenliği için iyi bir programmı ?düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sizce McAfee Total Security 2009 nasıl ?
arkadasim hic tavsiye etmem tavsiye etmedigim program degil antivirüs dür ben anti kurmuyorum cünkü insanin kendisidir virüste antivirüs te sen önce virüs hakkinda bilinclen saldiriyi bilmeden savunma yapamassin en iyi antivirüs sensin ben 5 aydir antivürüs kurmuyorum sana tavsiyem virüse karsi sen bilinclen ve sen bir antivirüs ol böylesi daha iyi antivirüs programlari sadece yük olmaktan baska ise yaramaz bence cünkü ben yasiyorum görüyorum antivirüssüz de korunabilirmisim sadece bilincli bir kullanici olman lazim saygilar..
bende 8.5i kullanıyorum gayet memnunum
hiç tavsiye etmem.onun yerine nod32 kur
SoN_KraLhiç tavsiye etmem.onun yerine nod32Arkadaşım lafım sadece sana değil ama, herkes illa ki NOD32 veya Kaspersky kullanmak zorunda değil. McAfee çok iyi güvenlik yazılımlarından biridir. Karşılaştırmalar için güvenlik paketleri veya anti-virüs yazılımları testlerine de bakabilirsiniz.Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 09 Kasım 2008 19:34
BatıkanDoğanArkadaşım lafım sadece sana değil ama, herkes illa ki NOD32 veya Kaspersky kullanmak zorunda değil. McAfee çok iyi güvenlik yazılımlarından biridir. Karşılaştırmalar için güvenlik paketleri veya anti-virüs yazılımları testlerine de bakabilirsiniz.ben kendi düşüncemi söyledim
Öncelikle Burada Antivirüs Prog'a Ihtiyacın Yoktur,Olmaz Diyen Arkadaş'a Şunu Söylemek Isterim...
(ADSL - DSL - Kablonet) Gibi Bağlantılar Üzerinden Net'e Bağlanmıyor'da 56K Modem Kullanıyor Olsaydın Görürdüm Ben Senin Bu Cesaretini!...
McAfee Hakkında Bilgi Edinmek Isteyen Arkadaşım...
McAfee Total Protection 2009 Çok Iyi Bir Yazılımdır,Norton,AVG Ve Benzeri Programlar Gibi Kasma,Donma Sözkonusu Değildir Ayrıca McAfee Total Protection 1 Yıllık Ücretsiz Kullanım Hakkı Vermekte...
McAfee Total Protection
- Güvenli Arama ve Gezinme
- SiteAdvisor Plus
- Her Zaman Kendini Güncelleştirir
- Virüsleri Durdurur
- Korsanları Durdurur
- Casus Yazılımı Engeller
- Bilgisayar Sağlığını Geliştirir
- Kimliğinizi Korur
- Spam ve E-posta Aldatmacalarını Engeller
- Çevrimiçi Ortamda Çocukları Korur
- Dosyaları Yedekler ve Geri Yükler
- Ağ İzleme
Bilgisayar Mağazalarını Dolaşın,PC Gold,Vatan,Bimeks Ve Satılan Notebook,Netbook Cihazları'nın Hangi Antivirüs Yazılımı Ile Donatılmış Olduğuna Dikkat Edin %30 Norton %70 Ise McAfee...
Öncelikle Burada Antivirüs Prog'a Ihtiyacın Yoktur,Olmaz Diyen Arkadaş'a Şunu Söylemek Isterim...Arkadaşım ne diyorsun sen ?
(ADSL - DSL - Kablonet) Gibi Bağlantılar Üzerinden Net'e Bağlanmıyor'da 56K Modem Kullanıyor Olsaydın Görürdüm Ben Senin Bu Cesaretini!...
McAfee Hakkında Bilgi Edinmek Isteyen Arkadaşım...
McAfee Total Protection 2009 Çok Iyi Bir Yazılımdır,Norton,AVG Ve Benzeri Programlar Gibi Kasma,Donma Sözkonusu Değildir Ayrıca McAfee Total Protection 1 Yıllık Ücretsiz Kullanım Hakkı Vermekte...
McAfee Total Protection
- Güvenli Arama ve Gezinme
- SiteAdvisor Plus
- Her Zaman Kendini Güncelleştirir
- Virüsleri Durdurur
- Korsanları Durdurur
- Casus Yazılımı Engeller
- Bilgisayar Sağlığını Geliştirir
- Kimliğinizi Korur
- Spam ve E-posta Aldatmacalarını Engeller
- Çevrimiçi Ortamda Çocukları Korur
- Dosyaları Yedekler ve Geri Yükler
- Ağ İzlemeTüm Bu Özelliklere Sahip Olan Bir Yazılım'ın Yetersiz Olduğunu Ileri Sürenler Kesinlikle Hiçbir Şey Bilmiyor Demektir.
Bilgisayar Mağazalarını Dolaşın,PC Gold,Vatan,Bimeks Ve Satılan Notebook,Netbook Cihazları'nın Hangi Antivirüs Yazılımı Ile Donatılmış Olduğuna Dikkat Edin %30 Norton %70 Ise McAfee...
Bunları diğer antivirüsler bulmuyor,sadece McAfee mi buluyo sanıyorsun ?
Diğer programları da yabana atmayın..
Mcafee bilgisayar kaynağını tüketiyor.
Burayı tıklayarak istatistikleri görebilirsiniz.
BitDefender
7.19810
7,19810ESET NOD32
3.0.642.0
3.0.642.0Kaspersky
7.0.1.325
7.0.1.325McAfee
Virus: 12.1.110, Security Center: 8.1.173
Norton AntiVirus 2008
SKU: 12567465
Panda AV 2008
3.01.00