Hadi bakalım bu oyunları yerleri farklı ama yinede hangisi daha eğlenceli.Bence Gta IV
Sizce Modern Warfare 2 mi yoksa Gta IV mı
GTA IV gibi oyun varmı ?
gta4 daha iyi hem yarış yaparsın araba ile gezersin adam döversin silahlı görevler yaparsın 3-6 ay felan oynarsın. ama cod'dan 1-2 haftaya sıkılırsın ben gta 4 diyorum
GTA fazla takılmadım ama COD gibiside yok.Arkadaşlar haklı olabilir,her ikiside kendi türünün en iyisi.
COD aksiyonda süper, alanında 1. ve o heycanı yaşatıyor. ama bir kere bitirildi mi 2.sinde o zevki tekrardan veremiyor. hadi manyağı olduğunuzu varsayalım, 2.de de eglenirsiniz biter. ama gta iv'de öyle birşey yok, oyunda herşey-en ufak detay bile- o kadar özenli hazırlanmış ki; izlenilen tv yayınları, yoldaki insanların konuşmaları, gizli yerler vs. görevler bittikten sonra bile oyun haftalarca oyalar sizi ki birdaha baştan başlama gibi temeli sıkıcı olmaya meyilli durumada gerek kalmadan hemde...
bu iki oyunu kıyaslamak saçma çünkü kulvarları farklı
ama seçmek gerekirse tabiki mw2 :)
ilginc bir soru..multiplayer olsun senaryo merakımdan vs ve grafik puanı olarak cod a werdim oyumu..ama gta 4 basında kac gunumu harcadım Allah bilir..ama benim için gta 4 ten once SAN ANDREAS ve oradaki baş karakter gelir :))