Yakın zamanda laptop alacağım ve araştırmalarım sonucu http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32470 bu laptobu almaya karar verdim. Bu laptobu kullanan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıkları hakkında bilgi verirlerse çok iyi olur? Toshiba A300-15b ile bu model arasında kararsız kalmıştım Asus almaya karar verdim. Sizce nasıl??
sizce nasıl?
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
55 mesaj
ekran kartı hariç gerisi güzel...toshiba a300 benm arkta var...o da pek ii deil..vista derecelendirmesi ekran kartı 2.7 veriodu galiba :P
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj
ASUS X52SA 250DV modelini kullanan kimse yok mu??
Üye
74 mesaj
hired007ekran kartı hariç gerisi güzel...toshiba a300 benm arkta var...o da pek ii deil..vista derecelendirmesi ekran kartı 2.7 veriodu galiba :
Bende Katılıorum
Üye
72 mesaj
Ekran kartı dışında iyi ama centrino platformu olduğundan ilerisi için ben pek iyi bulmuyorum...
Üye
96 mesaj
ben bunu http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34779
tavsiye ediyorum vatan da var incele karşılaştır istersen
OP Üye
75 mesaj
Herkese teşekkürler. Peki bu centrino2 ne zaman Türkiye'de yaygınlaşır. Centrino 2 kullanan Asuslar yaklaşık ne zaman satın alınabilir?
Son Düzenleme: Elesius ~ 25 Aralık 2008 14:39
OP Üye
75 mesaj
Üye
72 mesaj
Fiyatına göre çok iyi tercih edilebilir...
OP Üye
75 mesaj
Üye
72 mesaj
Bu da çok iyi aşağı yukarı aynı özellikteler.Ama lenovo daha ağır basıyor diye düşünüyorum
OP Üye
75 mesaj
aslanemre58Ekran kartı dışında iyi ama centrino platformu olduğundan ilerisi için ben pek iyi bulmuyorum...Centrino platformu olduğundan ilerisi için iyi bulmuyorum demiştin. Fakat sonradan sorduğum centrino2 olan Asus m51va-253dv ile centrino platformundan olan lenovodan lenovo ağır basar dedin. Bu biraz kafamı karıştırdı açıklar mısın?