advance system care ile bir tarama ayaptım bunu buldu sizce bu sorun nedir....
sizce sahte virüs alarmı mı
Adını hiç duymadım, bu yazılım yerince CCleaner'ı deneyebilirsin. Ayrıca Kaspersky, bu yazılımdan daha yetenekli ; güvenliğinizi bilinirliği düşük, basit yazılımlara emanet etmeyin.
gerçekten virüs olanda var bulduklarında olmayanda yani hoax bile var paronayaklık bir duruma gerek yok kardeşimin bilgisayar kullanışı gibi çöp etmişsin sistemi ne bulduysan kurmuşsun. yılda kaç kere formatlıyorsun merak etmiyor değilim. kuralına göre kullanıp tek antivirüs yazılımı kullanan bir kişi uzun bir süre yeni kurulum ihtiyacı duymaz bu arada yeni kuruluma. kendi kullanım şeklimle 1 yıl boyunca hiç sıkıntı ve format ihtiyacı olmadan kullanıyorum ama kardeşim elledi mi aynı senin ki gibi sorunlar başlıyor ve her 15 günde bir format periyotları başlıyor hiç sevmiyorum o yüzden formatı.
Sahte antivirüs uyarısı bulunanı kaldır.
Emsisoft ve dr.web'in bulduklarını da sil.
Şu an Kaspersky kurulu ve taramada bir şey bulmuyorsa (Avira Antivir Rescue Cd Kurulumu ve Virüs temizleme nasıl yapılır?) burada anlatılanlara göre tarama yap ve bulunan olursa sil.
Bilgisayarında bir logger türevi olması ihtimaline karşı Zemana Antiloggerve Keyscrambler (imkanın varsa premium sürümü) kullanabilirsin.
Güvenlik programı olarak Norton 360 kullanabilirsin.
NOT:Programların indirme bağlantıları için isimlerine tıklayabilirsin.
bu emilisoft silioym ertesi gün gene aynıları çıkıO zaman sende Emsisoft emergency kit yerine Emsisoft Antimalware kurup 30 günlük deneme süresini etkinleştir.
Bu şekilde her bulaşmak istediğinde Emsisoft Antimalware onu otomatik engeller sen de nereden bulaştığını öğrenip ona göre önlem alırsın.
Emsisoft Antimalware: https://www.chip.com.tr/forum/emsisoft-anti-malware_t268186.html