Bizce Sizce Arkadaşlar Ülkemizde Yaptığımız Mesleklerden Hangisi En Eğlencelidir veya Eğlencelidir?
Usulüne Göre Tartışıyoruz ?
bugüne kadar yaptıklarımın içinde en güzel zamanı barmenken geçirmiştim, en eğlencelisi odur bence; özellikle havalimanındaki barlar ayrı bi güzeldi otellerdekilere nazaran. ilerde daha başka meslekleri yapınca bakarız artık ötekilerede... :p
istanbul'da trafik vakfı kuruçeşme otoparkındaki Trafik çekicisini kullanmak baya eğlencelidir herhalde,
arabaları tekerleklerinden yakalıyor ve de çekici üzerine alıyor, bu işlem sadece 30-40 saniye sürüyor.
Çekici şöförünün dışarıya çıkmasına bile gerek yok, monitörden kameraları izleyip tekerlekleri hizalaması yeterli. Kamyon üzerindeki donanımın adı Miles Eurolift, türk patentliymiş.
BMW X5'i bile taşıyabildiğine şahit oldum, otoparkta indiriyordu.
bugüne kadar yaptıklarımın içinde en güzel zamanı barmenken geçirmiştim, en eğlencelisi odur bence; özellikle havalimanındaki barlar ayrı bi güzeldi otellerdekilere nazaran. ilerde daha başka meslekleri yapınca bakarız artık ötekilerede... :Eğlenceden Kastın Kızlar, Full Ses Müziktir Bence Öylemi ?
Eğlenceden Kastın Kızlar, Full Ses Müziktir Bence Öylemi ?ilk sıralarda gelir dediklerin doğru. ama tabi bunlardan fazlasıda var, barın kafa adamlarından biri olduğundan bolbol iş sırasında atıştırma-içme imkanın olur ki baya iyi gelir ve tabi en iyisi başka biyerde zor bulunabilecek bi topluluk olur, her terlden he çeşit insan hepsinin amacıda eğlence olduğundan şamatası bitmez...
lise de ya da üniversitede öğretmenlik
üniversiteyi o kadar bilmiyorum da lise öğretmenlik yapanları çooook iyi tanıyorum :)
bence ilkokul öğretmenliğidir, hele bir de köy okullarında falan olursa daha zevkli