Sizce Vista, Microsoft'un başarısızlığı mı?
- 1
- 2
Vista'yı bir zamanların Windows ME'sine benzetiyorum. Ama o zaman ikonlar falan değişti.Media Player gibi movie maker gibi sistem geri yükleme gibi yeni birkaç araç eklemişlerdi. Sadece eğlendirmeye yönelik ve görseli Windows 98'e nazaran daha iyiydi. Ama sonra bödledi. Kurulurken hata mesajlarıyla uğraştım, çalışırken stabil değildi, mavi ekran bol bol gözükürdü. Vista bu derece döküntü değil ama politika açısından aynı diyebilirim. Yeni yapılacak bir işletim sisteminden önce müşterileri oyalamak biraz olsun ek gelir sağlayabilmek maksatlı. Vista'yı Mart 2007'den beri kullanıyorum. XP'deki araçların yerini dahi unuttum. Vista'dan çok memnunum. İlk kullanmaya başladığım zamanlarda pek çok tanıdığım Vista'yı karışık ve zor görüyorlardı. Ama şimdi bakınca herkes tükürdüğünü yalamaya başladı. SP 2 ile birlikte Vista çok stabil ve donanımı verimli kullanıyor. Adam kalkıp P4 512MB ram'de Vista çalıştırmak istiyor. Hemde XP kalitesinde. Yahu o zaman oyun firmalarının forumlarına şunu yazsazlar ne cevap alırlardı çok merak ediyorum; "16MB ekran kartım var neden Call Of Duty Modern Warfare'i oynayamıyorum. Yaptığınız oyun çok dandik bence..." Windows 7'de de Aero 3D flip özelliği var Vista'da da. İkisi de sistemde hiçbir iş yapılmıyorken (4GB ram'e sahibim) %26-29 arası bellek kullanıyor. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. :)
arkadaslar vistayı rahatça kullanabilecek pc özellikleri nelerdir donma filan olmadan
- 1
- 2