Benim düşüncem NFS Most wanted ve Far Cry3
Sizce Yılın Oyunu Hangisi?
Son dönemlerde çıkan oyunlardan pek haberim yok ama,tek oynadığım Nfs Most wanted,Kesinlikle yılın oyunu felan olmaz,Bildiğimiz nfs havasından devam ediyor,Sokak yarışı yapıyoruz güya ama,Bugattiyle.. Nfs Ralli oyunu yapsın kesin onada bugatti koyar. Birde modifiye olcak deniliyordu başlarda,onuda gördük,Sonuç olarak Bence Nfs her zamanki avaralığını devam ettiriyor,Grid 2 onunla aynı zamanda çıksaydı esamesi okunmazdı ya,şanslı. :)
Yılın oyunu crysis 3, farcry 3, ve hitmen absoloyşın dır.İlk defa bir hitmen oyunundan bukadar zevk aldım.Oyun hem sessiz ilerletiyor hem ekşın.Acayip iyimiş.Nfs nin hatası forospide oldu.Frospit 2 motoru araba yarışlarına göre degil.Dünyanın en çok satan oyunu oyuzden call of duty black op 2 oldu.Çünkü kullandıkları motor eski fakat bilindik oldugundan sorunları hataları az ve kolay bir oynayış tarzı ve çogu makinede oynatıyor.
Son dönemlerde çıkan oyunlardan pek haberim yok ama,tek oynadığım Nfs Most wanted,Kesinlikle yılın oyunu felan olmaz,Bildiğimiz nfs havasından devam ediyor,Sokak yarışı yapıyoruz güya ama,Bugattiyle.. Nfs Ralli oyunu yapsın kesin onada bugatti koyar. Birde modifiye olcak deniliyordu başlarda,onuda gördük,Sonuç olarak Bence Nfs her zamanki avaralığını devam ettiriyor,Grid 2 onunla aynı zamanda çıksaydı esamesi okunmazdı ya,şanslı. :)Haklısın ama grafik açısından güzel bir oyun olmuş most wanted
Bir çok insan özellikle günümüz gençleri, çocukları NfS'yi Underground ile tanıdığı için her oyunda modifiye modifiye diye beklemeye başladı. Eski NfS'ler çok daha hoşuma giderdi o yüzden yeni seri oldukça güzel, NfS MW'yi daha oynama şansı bulamadım ama güzel olduğuna eminim. Yılın oyunu konusuna gelirsek Assassin's Creed III'te çok fazla ilerlemedim ama oldukça hoşuma gitti eskilerine kıyasla.