Sizce Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı ne zaman alır ?
Sizce ?
Valla bu saaten sonra ne yaparlarsa yapsınlar...Ben bıktım artık "Bu sene de alamadık kupayı!" demekten yahu...
Fakültede arkadaşlarla radyodan maçı dinliyorduk.Fenerbahçe golü attı hepimiz havalara uçtuk. Beşiktaşlılarla, Galatasaraylılarla bu sene kupa bizim diye takıldık(havamızı bastık kısaca), fakülteyi ayağa kaldırdık...Daha sonra derse girdik.10 dakika oldu 1-1, 2-1 ,3-1 derken biz yerin dibine girdik artık.Arkadan laf atanlar mı dersiniz,,hoca derste olmasına rağmen kalkıp kucaklaşanlar mı dersiniz,29-30 sene muhabbetleri mi dersiniz, daha neler neler...Ben hayatımda bu kadar utanmadım ve bu kadar sinirlenmedim arkadaş...
Küçükken bu kadar koymuyordu ama 20 yaşına geldim artık...El insaf yahu!Bir tane kupa alınmaz mı şunca süre içinde...
Arkadaşlar çok doluyum bu konuda.Eğer başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın...
Bu mantalite ile biraz zor gibi gözüksede önümüzde ki 3 sezon içerisinde o kupayı mutlaka kaldırırlar. Merak ediyordum hep 1-0 üzerine yatmak ne zaman elimizde patlayacak diye. Demek ki bu maça kısmetmiş. Ben çok sevindim 1-0 galipken 3-1 yenilmemize. Bu takımın başında Jose Mourinho yok. Ya da bu takımda Lucio, Cambiasso, Samuel gibi adamlar yok kısacası Inter'in kadrosu bizde yok. Skorun üstüne yatabilecek adamlarda yok. Emre'yi oyundan aldığı an maçın gittiğini hissettim. Boş boş pas yapmaya başladılar, herkes bitkin hale gelmiş bizim dahi teknik direktörümüz 86. dakika da çift forvete dönüyor. Dahi ya kendisi, 4 dakikada golü bulacak maç 2-2 olacak ve uzatmalara gidecek sonra yorgun Trabzonspor üzerine gümbür gümbür gidecek. Tabi tabi gördük ne olduğunu... Ancak Bursaspor şampiyon olursa teknik direktör ile yollar ayrılabilir. Yoksa böylesi bir teknik patron ile biz hiç bir şey yapamayız...
Bende doluyum bu konuda. Özetle, Fenerbahçe takımı 1-0, 1-0, 1-0 güzel bir seri yakaladı. Şansta yardımcı oldu bugüne kadar geldi. Ama böyle gitmez, Aykut Kocaman gelsin takımın başına daha iyi. Hiç değilse savaşarak kazanalım veya kaybedelim, korkup geriye yaslanarak değil. Eğer ki maç rövanş statüsüne göre oynansaydı skorun üzerine yatmayı anlardım ama tek maç ya, kazandın aldın kupayı daha ötesi yok!
Valla bu saaten sonra ne yaparlarsa yapsınlar...Ben bıktım artık "Bu sene de alamadık kupayı!" demekten yahu...Aynısı bizde de oldu malum matematik dersi olduğu için fazla parlamadılar. Radyodan çaktırmadan dinleyen arkadas sessizce gool diyordu arkadaşlara. 1-1 olduğunu bi GS'li arkadaşımdan öğrenince ipler koptu. FB'lilere takılanlar, 28-29 sene diyenler ve daha niceleri. Maç bitimine 20 dk kala evlere dağılınca herkes maçlara abandı tabi ve tam TV'yi açtığım sırada 80. dk de Engin'in golü beni gülme krizine soktu o FB defansının acizliğinden. Ve tamam artık kupa TS'nin derken Colman'ın attığı gol paah biçilemez :)Fakültede arkadaşlarla radyodan maçı dinliyorduk.Fenerbahçe golü attı hepimiz havalara uçtuk. Beşiktaşlılarla, Galatasaraylılarla bu sene kupa bizim diye takıldık(havamızı bastık kısaca), fakülteyi ayağa kaldırdık...Daha sonra derse girdik.10 dakika oldu 1-1, 2-1 ,3-1 derken biz yerin dibine girdik artık.Arkadan laf atanlar mı dersiniz,,hoca derste olmasına rağmen kalkıp kucaklaşanlar mı dersiniz,29-30 sene muhabbetleri mi dersiniz, daha neler neler...Ben hayatımda bu kadar utanmadım ve bu kadar sinirlenmedim arkadaş...
Küçükken bu kadar koymuyordu ama 20 yaşına geldim artık...El insaf yahu!Bir tane kupa alınmaz mı şunca süre içinde...
Arkadaşlar çok doluyum bu konuda.Eğer başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın...
25-30 sene muhabbetleri kupayı alamamaktan çok daha fazla sinirlendiriyor beni. :D
Atilla Sarıtaş sizce çok zor bir soru sormuşsunuz.Benim bir komşu var 3 yaşında ona sordum bu soruyu o bile hemen cevap verdi.Anca oyunlarda yada fenerbahçelilerin tabiriyle gönüllerde :)
Duyduğuma göre son 11 senede 6. kez finale çıkmışız ama gene olmadı işte finale çıkmak yetmiyor, 3 kapak bir bardak gibi 3 final bir kupa etse keşke :D
3 korner bir penaltı :D
Benim görüşüm önümüzdeki üç sezon içinde alacağı yönünde.
Konuşmak için Trabzon ya da Fener'i tutmaya lüzum yok zaten 28 sene kupa alamayınca haliyle dillere dolanıyor Milan takımı bile Trabzonspor'u tebrik etmiş. :)
Belki Playstation'da alırlar!:-)
Kupayı alıncada yerden yere vuruosunuz ama :D
bakalım şampiyonlugu alabilecek mi :D
hersene alamadık diye kendimi kahretmekten yoruldum. artık bişey diyemediğim için boş oy.