make-believe eminim demosunu oynamadan almışsındır..
Demosunu oynamış olsan kesinlikle almazdın..
Sizde düş kırıklığı yaratan oyun hangisi?
CU_GS7make-believe eminim demosunu oynamadan almışsındır..Sorma. Yapımcı firmaya güvendik.
Demosunu oynamış olsan kesinlikle almazdın..
tabi ki battle for middle earth 2 birincisini profesyonel olarak oynadım toplamda belki 500 600 saat oynamışımdır. ama ikincisi iğrenç ya çok rezil olmuş bence hiç ısınamadım oyuna. Zamanımı onla geçireceğime marvel vs. capcom oynarım 1000000 kat daha iyi
Ben yarış oyunlarını severim.
daha önceden oynadığım V Rally çok güzeldi ama V Rally 3 serisi tam bir hayal kırıklığı.
Menüler çok güzel ama iş yarışa aynı şeyi söyliyemicem.
mdk2 desem sanırım kimse itiraz etmez.hehe gerçi eski oldu artık ama 1 e göre berbattı
FİFA 99'DAN SONRASI BİRDE FARCRY HİÇ BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİLDİ.MANAGER 2005'DE PEK İYİ SAYILMAZDI.
mtykMANAGER 2005'DE PEK İYİ SAYILMAZDI.FM 2005 demiyorsundur umarım..
Pek çok sevmiştim..Ne destanlar yazdım..
2006 yı bile 2005`i oynadığım kadar oynamadım..
FM2005 FENA OYUN DEĞİLDİ AMA KABUL ATMEK GEREKİR Kİ ÇOK BASİT BİR OYUNDU.
basit ???
zor bi oyun söyleyebilirmisin
BELKİ DE OYUNU FENERBAHÇE İLE OYNAMANIN BİR DEZAVANTAJIDA DİYEBİLİRİZ BUNA
unreal 2
soldier of fortune 2
Heroes of might and magic 4(allahtan 5 süper olmuş)
Tombstone
Stronghold 2 tabiki... Stonghold 1 daha güzeldi
Düş kırıklığı yaratan bir oyun... Hımm...
Fifa 2003 tabii ki. Fifa 2002 ve daha önceki Fifa serisinde büyük zevkle oynadığım, bağırdığım çağırdığım o güzel günler geri gelemedi bir türlü. Fifa 2007 bir nebze merhem oldu yarama ama... Bundan sonra bana tekrar o eski heyecanlı günleri hatırlatacağını sanmıyorum =).
MetaLiaZStronghold 2 tabiki... Stonghold 1 daha güVazgeçtim Stronghold 2... Bölüm geçtikçe güzelleşiyor.. :))
zevkler ve renkler tatışılmaz ama Heroes of might and magic 4 ile cm 07 ile 05 beni hayalkırıklığına uğratmışlardı.
Cs,source ve Driver 3 beni hayal kırıklığına uğrattı.
bence de fifa 2007 ne hayallerle aldım o oyunu çıkması için sabırsızlandım grafiklerinden ötürü ya hiç mi oyuncular gerçeği yansıtmaz yaww.Ne bileyim hakikatten ilk demosunu araştırsaydım...ama driver 3 te kötüyd hakkını yemeyelim şimdi;)
bende en çok star wors batle front yarattı
lotr bfme 2 tabi ki...adamlar oyunu saçmalamak için ellerinden geleni yapmışlar...:( bir de STARCRAFT ghost çıktı ama sadece ps3 için...blizzart çook ayıp ettiii
ganzolistdaha geçen gün aldım deltaforce extreme içinde 3 tane harita var tam bir hayal kırıklığıonlar canpaing menüsü ama bencede iğrenç
CoD 3 ü oynadınızmı bilmiyorum ama bana göre bekleneni hiç veremedi.1 inci oyundan farkı kalmamış.en iyisi cod 2 ye devam
Carbon pek istediğim gibi cıkmadı.Dha hayal kırıklıgı diyemem.Modifiye menüsü Most Wanted gibi anlaşılır değil.Oyun bana biraz karışık geldi.
Edit:Kesinlikle Carbon
bence en hayal kırıklığına uğratan oyun geçen yaz çıkan baba oyunu