Arkadaşlar Ben Çok Sabırsızım Ve CHİP-ONLİNEDE Ben Gibi Kaç Kişi VAr Çok Merak Ediyorum Ve Bu Yüzden Bir Anket Açıyorum...
Unutmayalım Ki Ankete Bakıp Çıkarsanız Kendinizin Görüşlerinizi Ve Duygularınızı Paylaşmayı Sevmeyen Birisiniz...
Arkadaşlar Ben Çok Sabırsızım Ve CHİP-ONLİNEDE Ben Gibi Kaç Kişi VAr Çok Merak Ediyorum Ve Bu Yüzden Bir Anket Açıyorum...
Unutmayalım Ki Ankete Bakıp Çıkarsanız Kendinizin Görüşlerinizi Ve Duygularınızı Paylaşmayı Sevmeyen Birisiniz...
Fazla sabırlı biri değilimdir istediklerimin hemen olmasını isterim.
sabırlıyımdır valla, ama pek sabırla alakalı mı bilmiyorum ama(vurdumduymazlık diyebiliriz belkide:)) hayati bi önem taşımadığı sürece sallarım gider, hiç umursamam;)
Değişiyor. Bazı durumlarda çok sabırsız, bazı durumlarda ise sabırlı olabiliyorum.
bende sabırsızım 7 ayda doğmuşum (valla 7 ayda doğdum)
sabırlı ve bazende aşırı tahammüllüyümdür.
sebepte sanırım normalden 10 gün kadar geç doğmam (9 ay 20 gün civarı ) valla anne babamın yalancısıyım bana öyle diyorlar
sabırlıyımdır ama hiç bir şeyi umursamadığım için
bende 7 aylığım ama o kadar sabırsız deilim :-)
bende pek sabırlı olduğumu söyleyemem işimin hemen hallolmasını isterim bazen sabırlı olmaya çalıştığımda o konuyu hatırlamamaya çalışırım öyle birşey olmamış gibi davranırım
Aman banane salla bi kere 2 tane anntivirüs yüklemiştim eski pc'ye 20dk önyüklemeden sona açıldı. Sona da 40 dk falan yanıt vererek kaldırdım sona da babamı zorladım bu yavaş die o da bana HP Pavilion Elite m9651.tr aldı bi de SBS'den 461 alında oldu bitti bu iş dedim öyle oldu da...