Arkadaşlar herkes bilgisayarında kulllandığı güvenlik programlarını belirtirse sevinirim..Hem kararsız kalan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz
benimkiler:
antivir+comodo firewall
avira secuity suite + eset smart security
daha önceden verilmişti ya bu konu dikkatli baksaydın keşke
ANTİVİR
en iyisi deep freeze kurup onlarla uğraşmamak diyorun ben en temizi bu oluyor...:D
MeTHaNen iyisi deep freeze kurup onlarla uğraşmamak diyorun ben en temizi bu oluyor...:bir ara kullandım ama şimdi avira kullanıyorum
Bedava
1 Antivir
2 Commodo
3 Anti malware (Bunun parali versiyonunda malware korumasinin cok etkili oldugu söyleniyor yani sizmadan yakalamasi)
4 Ccleaner
5 Spybot sadece bagisiklama yöntemi icin
Avira AntiVir
Sunbelt Firewall(kerio)
Spybot S&D
Avira Free
Spyware Terminatör
Bir de kendim (bu en sağlam olan koruma)
ben pcyi 9 ay önce aldım.ilk 4 ay xp kullandım.pc hiç bozulmadı veya çökmedi.sonra xp orijinal değil uyarısı verince vistaya geçtim.bundan sonra pc sık sık format yedi.bu süre zarfında nod32,avast ve avirayı firewall olarak da comodoyu denedim.virüslerle bir sorun yaşamadım.15 gün önce harddiski onarttım,ramı 1den 2gbye çıkardım.KIS 7.0.0.125 yükledim.firewallı da var.eğer KIS kullanmasaydım,tercihim avira+comodo olurdu.bu arada ad-aware de var.haftada 1 spy taraması ve temizlik yapıyorum.vistanın kendi programı windows defenderi de unutmayayım.