genellikle opera ama forumlarda gezince firefox.
Sizin Tarayıcınız Hangisi?
hepsine takılıyorumda genelde çöküp duran mozilla favorimdir..
durmadan çöken mozillam:)
Mozilla firefox gayet iyi hızlı,eklenti özellikleri çok iyi
İE de ne var gizlilik sadece bu.
Opera da çok iyi ama bazı sıkıntıları var yine de.
Chrome hızlı ve güvenli ama onunda eksikleri var (geleceğin en iyisi gibi).
şu andaki tercihim Firefox.
firefoxdan ötesi boş. keyfine göre eklentilerle modifiye ediyosun. bir çok eklenti senin işini kolaylaştırıyor.
Değerli Paylaşımcı Arkadaşlarımdan birisi paylaşmıştı. Bende size paylaşmak istedim.
- Belki Tarayıcı Seçiminizde yardımcı olur.
NOT: Sıralamalarda ilk 3 tarayıcıya yer verilmiştir.
Test 1Soğuk/İlk Başlatma (Sıralama: En hızlıdan en yavaşa göre)
- Opera 9.6b
- Opera 9.5
- Firefox 3 RC 3
Sıcak Başlatma (Sıralama: En hızlıdan en yavaşa göre)- Opera 9.5
- Safari 3.1.1 (Win)
- Internet Explorer 7.0.6
Sekmeli 8 sayfa açılışı (Sıralama: En hızlıdan en yavaşa göre)- Safari 3.1.1 (Win)
- Opera 9.5
- Firefox 3 RC 3
Test 2CSS (Sıralama: En hızlıdan en yavaşa göre)
- Safari 3.1.1 (Win)
- Google Chrome 0.2.149
- Opera 9.5
JavaScript (Sıralama: En hızlıdan en yavaşa göre)- Opera 9.5 / Safari 3.1.1 (Win)
- Firefox 3.1b
- Opera 9.6b
Test 3Bellek Kullanımı
Başlangıç (Sıralama: En az kullanımdan en çok kullanıma göre)
- Internet Explorer 8b2
- Internet Explorer 7.0.6
- Google Chrome 0.2.149
8 sekme açıkken (Sıralama: En az kullanımdan en çok kullanıma göre)- Firefox 3 RC 3
- Firefox 3.1b
- Opera 9.6b
IE 8 doğal olarak yüklü, Mozilla Firefox 3.5.3, Opera 10 ve Chrome 4 beta da yüklü. IE dışında hepsini kullanıyorum. Kullanılabilirlik açısından Mozilla Firefox, yazılımın hoşluğu açısından Opera, hız açısından da Chrome derim. IE'nin savunulacak yanı yok bence. He yavaşlığını, hantallığını savunacaksanız o başka :)
Genelde Firefox'u kullanıyorum, diğerleri zevk amaçlı.
Chrome 4.0.211.7 sürümü dahada hızlanmış... ff'yi unutturdu bana desem yalan olamz... bir aydır chrome kullanıyorum gerçekten gözle görülür , bariz bir hız farkı var diğer tarayıcılar ile arasında...
[URL=http://img25.imageshack.us/i/ekranalntstl.jpg/]
ya arkadaşlar herkezin kendi seçimi kullandığı Tarayıcı. kalkıpta X daha iyi Y çok dandik, kötü gibi kelimeler niye kullanıyorsunuz? Kullandığınız Tarayıcı ile sponsorluğunuz mu var? Bende sonuna kadar İE8 diyorum. Kalkıpta, X,Y,Z dandik, işe yaramaz demiyorum. Hiçbiri yokken İE vardı..
ya arkadaşlar herkezin kendi seçimi kullandığı Tarayıcı. kalkıpta X daha iyi Y çok dandik, kötü gibi kelimeler niye kullanıyorsunuz? Kullandığınız Tarayıcı ile sponsorluğunuz mu var? ende sonuna kadar İE8 diyorum. Kalkıpta, X,Y,Z dandik, işe yaramaz demiyorum. Hiçbiri yokken İE vardı..Netscape'a ne diyeceksin o zaman? Firefox'un atası...
Mozilla firefox gayet iyi hızlı,eklenti özellikleri çok iyi
İE de ne var gizlilik sadece bu.
Opera da çok iyi ama bazı sıkıntıları var yine de.
Chrome hızlı ve güvenli ama onunda eksikleri var (geleceğin en iyisi gibi).
şu andaki tercihim Firefox.
saidacar43 Mozilla Firefox kullanıcısın belli, kendi favori tarayıcını iyi araştırmışsın övüyorsun. Ama bil ki İE'de sadece gizlilik yok. Microsoft gibi bir firma sırf gizlilik olsun diye Tarayıcı üretmez.