başta dedğim gibi ddr2 sistemi için para harcarım ama 300 tl den yukarı ram almam dedim ya
SİZTEM NASIL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
- 1
- 2
ama arkadaşlar sizdede DDR3 takıntısı var herhalde
http://www.hepsiburada.com/mushk ... 7&productid=bd73230 ben almayı düşünüyorum buyrun
sunuy_555555ama arkadaşlar sizdede DDR3 takıntısı varddr3 takıntısından ziyade bu kadar fazla para verildikten sonra neden ddr2 olsun ?
sence ddr3 daha az paramı harcican
50tl fark ile ddr3 6 gb önerdim size..
benim yapacağım sistem max olacak dediğim gibi ddr3 gecersem şimdiki sistemin 2 katı olur fazla da ileri gitmeye gerek yok ddr3 geçmeyide düşünmüyorum
sen kendi sistemini yaz sana arkadaş
Benim sistemimde sizin yorumunuza gerek yok, iyi geceler..
sen bilirsin arkadaş iyi geceler herkezin yoğurt yiyişi başka
hayrını gör aldığında.
işlemci intel olursa daha iyi olur
intel quartlar pahalı ama
sağol dediğin gibi intel olsa ama intel pahalı AMD en uygunu
ıntel ucuzmu sence
sistem güzel de fiyatı sana gelirmi?
ben AMD tabanlı toplicam senin dediğin corei7 yerine iki AMD tabanlı toplarım çünkü alt tarafı bir sistem corei7 deymez okadar para vermeye
ddr2 yada ddr3 aynı anda olmasına gerek yok direk ddr3 sistemi toplarım ama tek ddr3 de gerek yok tek ddr2 yeter şu an elim deki yani senin önerdiğin ıntel tabanlı ben AMD tabanlı yapacam MSI DKA 790GX Platinum bu anakart AM3 soket hazır 140w geçmedikten sonra istediğin işlemciyi tak
arkadas burda bızlerı kıskandırmak ıstemıs sanırım :) alırken elbette bılgı sahıbı edınmıstır alacagı pc hakkında ... :)elimde anakart ve ram mevcut kıskandırma ne alaka herhalde bilgi edincen nasıl toplayalım burası forum yazacaksın kardeşim yapacaksın yorumunu boşuna sorulan soru değil bu
bence bosuna sorulmus bır soru .
güzel sistem iyi performans nasıl dır acaba
- 1
- 2