Skyrim türkçe yama soru

ronan007
06-07-2012, 10:05   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj

The Elder Scrolls V: Skyrim Türkçe Yama Kurulumu

Yamayı kurmaya başlamadan önce The Elder Scrolls Skyrim oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı The Elder Scrolls V: Skyrim oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. 

Önce "Skyrim\Data\Interface" Klasörü İçindeki "Translate_Englısh.Txt" Dosyasının Yedeğini Alın.

Tr Yama Klasörü İçindeki "Translate_Englısh.Txt" Dosyasını "Skyrim\Data\Interface" Klasörü İçine Atın Ve Değiştirin.

Tr Yama Klasörü İçindeki "Tryama.Esp" Dosyasını "Skyrim\Data" Klasörü İçine Atın.

Oyunu "Skyrimlauncher.Exe" İle Çalıştırın "Data Fıles" Yazan Kısma Tıklayın "Tryama.Esp"Yi İşaretleyip Oyuna Başlayın.

Data Files Kısmı Çalışmıyorsa! ;

"Belgelerim\My Games\Skyrim" İçindeki "Skyrimprefs.İni" Dosyasını Açın,

"[Launcher]" Bölümünün Hemen Altına Tırnak İşaretleri Olmadan "Benablefileselection=1" Yazın Ve Kayıt Edin.

Not: Her ihtimale karşı skyrim Türkçe yama dil eklentisini kurmadan önce orjinal dil dosyası olan Translate_Englısh.Txt dosyasının bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer The Elder Scrolls V: Skyrim tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

arkadaşlar deneyen varmı skyrim türkçe yamasını bana türkçe yaması lazım ancak deneyen veya önerileriniz varsa ona göre hareket etcem orjinalini bozmak istemiyorum şimdi hiç denemedim türkçe yamayı  o yüzden sizlere soruyorum ...

ronan007
06-07-2012, 10:06   |  #2  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj

indirme linkini koymadım reklam amaçlı olmasın diye