Merhabalar.Ben skystar 2 djtal tv kartı almak istiyorum.Bu kartların sahteleri ortalarda cirit atıyor.Ben bu kartın orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Skystar 2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kaliteli bir yerden alarak tabiki.Ben ınca kullanıyorum oda güzel ama sen bilirsin.
EVET KALİTELİ BİR YERDEN ALIRSAN HİÇ BİR TÜRLÜ SORUN OLMAZ
Merhaba ben sky star 2 usb dijital tv kartı aldım. Fakat görüntüler bilgisayarımda hep kesik kesik duraksaya duraksaya geliyor... SEBEBİNİ çözemedim. BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ
SMARTBOOK 3 LAPTOP
256 MB SD RM
16 MB. EKRAM KARTI(RAM İLE PAYLAŞIMLI 64 )
CELEROM 110
EKRAN KARTI SİS
SEBEBİNİN EKRAN KARTININ 3D DESTEGİ OLMAMASINDAN VEYA SD RAM KULLANIMINDAN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM . yARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
BAKIN evet Bu kartın sahtelerı yok sadece yurtd dısınde kacak getıyorler yanı satarken naylon fatura kesıyorlar... garentili olmuyor... Bazı kartlar sorunlu cıkıyor tabı gelırken yollda gucenılır olmuyor yanı... ama ıstersen sana guvenlı garantılı bır fırma adı soylıyeyım orda all olurmu... eyer daha detaylı bır sekılde konusmak ıstersenız... senurk5@hotmail.com MSN var
Lnbm,n markası goldmaster, çanak 90 cmlik de tv kartını başka bi4r bilgisayarı getirip denedim.. sorunsuz çalışıyordu...Yardımcı olursan sevinirim...
NAZkom bır kere senın işlemcin iyi degıl yanı şifreli yayınları cozersın ama bıryerden sonra bozulmaya baslar yanı kısaca işlemcin iyi degıl... belkı sundan dolayıda ola bılır eyer senın letop USB cıkıs 2.0 degılsede bundanda yapabılır ama suu kesın işlemcin biraz kuvettlı olmalı bu kart ıcın arkadasım.. bu KArt ekrankartı onemlı degıl arakdasım ıstersen 8 mb tak yıne calısır ramler o kadar onemlı degıl..kısaca işlemcim önemli butun yuk ona bınıyor
nazanokan SEn buu CAnagı nereye donuk eyer turksata donuk ıse işin yas cunku turksatdakı uyduyu ızlemek ıcın bayag bır buyuk canak lazım arkadasım... sen canagı ayarladınmı peki...
Çanağın konumunda sorun olabilir .Bunu düşündün mü?
yardımlarınıza teş. arkadaşlar.sanırım işlemcinin yetersizliğinden kaynaklanıyordur...çanağın yönünde bir sorun yok.türksata dönük ama kanalların kimi çekiyor....
Yaws ben de şeyi sorcaktım.Bizim anten Eutelsatw3 uydusuna çevrilmio nasıl olcak bu iş...
baW3 uydusuna cevıceksen ılk once hotbırk uydusunu bulma lazım onu soylıyım arkadasım oldumu... burda kanallan olarak fazla bır kanal yok sadece Uydudan dowland yapa bılrısın.. kesın zaten onun ıcın cevırırsı arkadasım... ama bulmak ıstıyorsan hotbırd uydusunu bulman lazım....bugun zaman hafifce sag tarafa dogru cevır ozaman mutluka bılırsun.. ama bu ıslemlerı Sksytar2 ılen yapma olurmu.. bıryerden recıver bul oyle yap....
arkadaslar bende sahtesi canavar gibi calısıyor......... 1.5ghz p4
... :) :) bunların sahtesi olmaz .... kacak gı olur kacak gelir yani... ok....
sahte olayini ilk kez duyuyorum... tnec'e katılıyorum. ama tabiki yapabilecegin en iyi şey duzgun bi yerden almak. yani hangi duzgun firmadan alirsan al bi sorun ciktiginda anında goturursun ve değistirmek yada tamir etmek zorundalar, tabi eğer garanti kapsamındaysa. sp dostum sende kacak kullanıyosan allah yardımcın olsun, biliyosun bunlar hassas aygıtlar. dengesiz elektrik akımı bile her an tunerini yakabilir, veya kartın kilitlenebilir. cok kişi sorun yaşıyo. bende skyvision var, bi problem olmado ama olursa götürürüm hemen değiştirirler. yani arkadaşlar tavsiyem, bu işler şakaya gelmez. garantisiz bişey lamayın ve bilindik firmalarla muattab olun.