skystar hd2 mi - Hauppauge win tv hd 2 mi ?

mahsun494
01-03-2009, 17:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj

arkadaşlar skystar hd2 mi iyi yoksa Hauppauge win tv hd2 mi iyi hangisini alayım

erdem barış
07-03-2009, 17:21   |  #2  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

konu gözden kaçmış kimse cevap yazmamış boş kalmasın kendi görüşlerimi yazayım bari. tabiki hauppauge derim ben de kullanıyorum senin alacağın modelin bi alt versiyonu var bende gayet kullanışlı kumandası çok şık fiyatı da çok uygun hepsiburada da 124 tl. şimdiden hd uyumlu tv kartı almak ne kadar doğru bilemiyorum yanılmıyorsam 2 veya 3 kanal hd yayın desteği sunuyor bunun  için de sağlam bi pc gerekiyor yine de alcam diyorsan hauppauge almanı tavsiye ederim.

sihirbaz_
07-03-2009, 23:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
298 mesaj

şuanda ülkemizde HD tv kartı almak kanımca müsriflikten başka birşey olmayacaktır arkadaşım...

SaTMaD
25-03-2009, 17:41   |  #4  
Taze Üye
7 mesaj

Arkadaşlar,Technisat Skystar Tv kartlarında almanya kaynaklı bir server uygulaması başlatılmış,yeni alınan skystar tv kartlarında uygulayabilmek için İlk önce flycccam ve flycccam.cfg dosyalarını indiriyoruz. Bu dosyaları Kullandığınız dvbs programı içindeki Plugins klasörünün içine kopyalıyoruz.Sonra flycccam.cfg dosyasını notpad ile açıp cline yazılarını ekliyoruz işlemlerini yaptıktan sonra internete bağlı olmak kaydıyla bilgisayarınızda difitrk+lg tv+d-s+yurtdışı tüm kanallar ve +18 kanallarını şifresiz olarak izleyebiliyosunuz.
Kartınıza ait Cline ları göndereceğim linke girerek Skystar kartınızın seri ve mac numarısını girerek alabiliyorsunuz.Ayrıca sitede anlatım videosuda mevcut.Daha önce bu linki eklemiştim sanırım silinmiş.
Özelden yazabilirsinz linki atarm NOT: (Ücretsiz server uygulaması 15.03.2009 Tarihinden sonra alınan kartlar için geçerliymiş)