Merhaba arkadaşlar Tv kartı alacağım ama skystar2 için bayağı iyi şeyler okumuştum acaba onunla gerçekten download yapabilirmiyim sizlerden yapabilen varmı ayrıca verimliliği açısından nasıldır almalımıyım yada başka bir Tv kartımı tavsiye edersiniz teşekkürler.
Skystar2 ile download yapılabiliyormu almalımıyım
arkadaşlar skystar dvb-s (uydu tv kartı) grubundadır bu yüzden ss2 yanında çanak ve bağlantılara ihtiyacınız var
download yapılabiliyor(şahsen ben denemedim) forumlardan okduğum kadarıyla film indirenler var
ss2 yi tavsiye ederim....
bende 2 yıldır kullandığım skyvisionu tavsiye ediyorum . hem msn üzerinden hemde forumuyla tam destek sağlıyor.
fakat bahsettiğin download olayına bi açıklık getirelimde hayal kırıklığına uğrama.. bu kartlarla 2 türlü download yapabilirsin
1 offline download : türkçesi senin isteğine bağlı olmadan uydu üzerinden internete bağlı kişilerin indirdiklerin yakalayıp indirebiliyorsun. buda gerekli gereksiz resim video mp3 programların bilgisayarına inmesi demek.. ve 100 dosyada 1 tanesi "hımm bu benim işime belki ilerde yarar" türünde olur !
2 uydudan yüksek hızda internet. bunun içinde uplaod ve isteklerini iletebilmen için hali hazırda bi internet bağlantısına zaten ihtiyacın var. ama istediğin hızsa (Hız 4.000 kbps) aradığın şey işte bu ... yanlız bununda aylık ödemeleri oluyor .. kısacası masraflı ama sorunsuz ve yüksek hızlı !
ayrıntılı bilgiler burada