Slayta video eklemek

erdemcenab
11-09-2008, 22:06   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

iyi günler herkese...

Ben bir slayt yapacam fotoğraflarla ama arada bikaç video olcak bunu proshowgold programıyla yapma imkanım var mı?
fotoğraflar gösterilirken arkada bi müzik çalacak video başlayınca kesilcek bitince tekrar devam etcek,bu şekilde arkaya ekleyeceğim müziğin ne zaman(kaçıncı saniye falan) başlayacaını ayarlayabilr miyim proshowgold ile? yoksa program önerileriniz?
powerpointte denedim ama fon olarak çalcak müzik fotoğraf değişince kesiliyor bunu nasıl halledebilirim?

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

DarkHellKnightX
11-09-2008, 22:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

powerpoint in uzun süredir kullanmıyorum ama ayarlardan sürekli kalmasını ayarlıyabilirsin
menüleri biraz karıştır slayt geçişini felan bulursun

erdemcenab
12-09-2008, 17:52   |  #3  
OP Yeni Üye
24 mesaj

peki ya diğer sorularıma cevap verebilcek misinz?

DarkHellKnightX
13-09-2008, 01:11   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,663 mesaj

tüm sorularını yaz bildiğim kadarına yardımcı olurum

HİPNOZUM
13-09-2008, 03:25   |  #5  
Yıllanmış Üye
870 mesaj

http://www.turk3.org/2007/10/25/bb-flashback-1.5.5-build-280.html

bu program işini görür galiba  ama tam emin deyilim denemen lazım programlar arasında rast geldi açıkllaması mevcut slayt gösterisi sesli biçimde sunuyodur  herhalde ....incellersen iyi olur..kolay gelsin

erdemcenab
13-09-2008, 10:09   |  #6  
OP Yeni Üye
24 mesaj
xHellknightx
tüm sorularını yaz bildiğim kadarına yardımcı
Ben bir slayt yapacam fotoğraflarla ama arada bikaç video olcak bunu proshowgold programıyla yapma imkanım var mı?
fotoğraflar gösterilirken arkada bi müzik çalacak video başlayınca kesilcek bitince tekrar devam etcek,bu şekilde arkaya ekleyeceğim müziğin ne zaman(kaçıncı saniye falan) başlayacaını ayarlayabilr miyim proshowgold ile? yoksa program önerileriniz?
powerpointte denedim ama fon olarak çalcak müzik fotoğraf değişince kesiliyor bunu nasıl halledebilirim?

DarkHellKnightX
13-09-2008, 20:27   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,663 mesaj
erdemcenab
arkadaşım poverpoint i açıp biraz karıştırdım müziği video başlayınca kesebilirsin ama video bittikten sonra sayfa değişince aynı müziği sadece baştan başlatabilirsin

eğer sayfalar belirili bir süreyle oto olarak geçiyorsa müziği bir programla video nun başladığı zamandan kesip 2 parçaya ayırabilirsin video bittikten sonrada 2. parçayı başlatabilirsin böylelikle dediğin şeyi powerpoint in özelliklerini aşmadan yapabilirsinGülüş

erdemcenab
16-09-2008, 18:39   |  #8  
OP Yeni Üye
24 mesaj

peki müziği nasıl video başladığında kesecem? sonda video

DarkHellKnightX
16-09-2008, 20:07   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,663 mesaj
erdemcenab
peki müziği nasıl video başladığında kesecem? sonda
müziğin kesilmesini zaten slayt geçişi bölümündeki önceki sesi durdur seçeneğinden yaparsın Gülüş