Sleeptown yatak incelemesi

Pelin Özkaynak
28-12-2023, 18:01   |  #1  
Pelin Özkaynak avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 5
45 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2019

Merhaba millet birkaç ay önce Sleeptown'dan yatak almıştım. Yatakla ilgili bir post açmak istedim bekli ihtiyacı olan olur ve bir fikir almak ister çünkü marka çok bilindik bir marka değil. 
Sleeptown kasım indirimlerinde Google tarafından öneri olarak önüme çıktı bende merak edip biraz araştırdıktan sonra hakkında şikayette olmadığını görünce denemek istedim. not: Marka 120 gün iade garantisi veriyor, rahat edemezseniz iade yapabileceğinizi iddia ediyor.  Ben ve müstakbel eşim kurduğumuz yeni evimiz için almaya karar verdik. Hali hazırda ben evde yaşadığım için( kendisi düğün işlerinden sonra yanıma taşınacak, başka şehirde olduğu için beklemek durumundayız.) Yatağı direkt Sleeptown'un kendi sitesinden aldım. Çünkü marka peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bende elimdeki nakiti kullanmak istemedim malum enflasyondan para eriyor borçta erir diyip nakiti başka bir şey için kullandım bu da tercihte bir neden oldu. Yatak hızlı kargoyla geldi zaten 5 günde kargo gibi bir olayları var. Evimin önüne getirdiler, teslimattan önce arayıp gün bile belirlediler böylede geldik yoktunuz gibi bir saçmalık olmadı. 

Ürünün çeşitli katmanları var bunlar hem hava almayı sağlıyor, hem yatağın omurgayı desteklemesini sağlıyormuş. Ben yatarken ancak anladım internetten okuduğumda anlamamıştım çok. Bundan önce kullandığım yatak yaylı düz yataktı ve çökme sorunu yaşadık. Tam olarak bir aydır ve uyku düzenimi olumlu yönde değiştirdiğini etlemek isterim bilmiyorum fiziksel olarak tüketen bir işte çalışıyorum bu yüzden uyku kalitesinin iyi olması gerekiyor. Yatağı kullanmaya başladıktan sonra uyurken daha az döndüğümü hissettim. Hem sünger hem yay kullandıkları için omuru destekliyor ama yatak yumuşaklığınıda koruyor..  Sleeptown yatağın her şeyini kendi üretiyor, yerli marka bu da tercih için bir sebeb benim için. Yıkanabilir yüze sahip, şimdiye kadar iki kez yatağın yüzünü yıkadım ama kurutucuya atmadı normal kuruttum ne kumaşta ne de fermuarda deformeler olmadı. Böylece bir sınavdan daha geçmiş oldu.  

</

Serdar Kınalı
29-12-2023, 11:48   |  #2  
Serdar Kınalı avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2023

Ellerine sağlık güzel yazı olmuş keşke yatağın görselide olsaydı. Sleeptownu bende ilk kez duydum bu arada gerçekten kullanışlı mı*

Kadir Alkan
29-12-2023, 11:50   |  #3  
Kadir Alkan avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2023

ben kullanıyorum bayadır var marka olarak ama nedense çok duyulmamış. Yerli marka olması en büyük +'sı bence.

Mahmut Kevser
29-12-2023, 14:33   |  #4  
Mahmut Kevser avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2023

Aslında ihtiyaçlar çok taksit varken bende mi alsam.

Mehmet Ündersiz
29-12-2023, 14:38   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2023

valla aksini düşündürecek bir şey yaşamadım sleeptown bizdede var gayet iyi taksitini bile ödeyip bitirdim

Son Düzenleme: Mehmet Ündersiz ~ 29 Aralık 2023 14:38
Mert Çaydat
29-12-2023, 14:41   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2023

güzelse bende alayım ya bu da bir ihtiyaç sonuçta, uyku önemli.