Merhaba.Benim Sorunum Şu!!Kamarelı Bir Chat Programında Kullanı idim..programın adı eyeballchat..neyse..biri beni şikayet etmiş herhalde..bu programın..adminine mi desem bilmiyorum..herhalde programın sahiplerine.artık bu dediğim programa.giriş yapamıyorum.herhalde ip adresimi banned le diler?veya bşka bişi yaptılar..tam olarak bi bilgim yok?online oluyorum..1 saniye sonra otomatik olarak atıyo!tekrar bu programda chat yapabilmem için ne yapmam gerekli..eğer bir bilginiz varsa..beni aydınlatırsanız..sevinirim..hoşçakalın!!
SLM.ARKADAŞLAR..BİLGİYE İHTİYACIM VAR?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Statik ip ye sahipsen modemi ac kapa tekrar gir :P Bunun haricinde internette İP numaranı degistirmeni yarayan programlar var (ama bazı dezavantajları oluyor bu programların).Ama en güzeli yeniden üye olmak yada site yöneticisine neden böyle birsey olduguna dair bir yazı yazmak olayı yöneticiyle kendi aranda cözmektir.
Saol..Arkadaşım..Bu dediklerinin hepsini yapmıştım...(ip değiştirme,modem açıp kapama,sayısını unutuğum e mail gönderme site yöneticisine.adam cevap bile yazmadı) ama..sorun hala Devam ediyor!online olamıyorum..bunu bir çözümü yokmu ??
tekrar üye olmayı denedinmi?
Tabiki..denedim..sonuç hüsran..Başta login oluyorum..1 saniye sonra..otomatik olarak chat kanallarına girmeden..atıyo beni..Anlamadım hala sebep nedir?
arkadaşlar arkadaşımızın kullandığı program yahoo benzeri bir program.arkadaşımızın sorununa gelince arkadaş sen programı silip yeniden kurdun mu?bende de olmuştu silip yeniden kurdum düzeldi.silersen hiçbir şey değişmez programı yaniden kurup çalıştırdığında kaldığın yerden sohpete devam edebilirsin.denedin mi bilniyorum ama eğer ayarlarından kaynaklanan bir sorunsa düzelecektir.bir de yeniden iye oldun mu?olduysan sonuç ne?
Öncelikle Teşşekkürler..Fakat dediklerinin hepsini ben ilk başta yapmıştım.programı silip tekrar kurma..vs..Tabiki yeniden üye olmayı( ID almak) denedim.ama yine login olamıyorum..Başka bir alternatifi yok bunun bunun..
Var.Başka program kullanmakönerim mirc
İyi güzelde..Mirc programı..bildiğim kadarıyla..Videosuz Chat..ben Görüntülü chat yapmayı tercih ediyorum..neyse..Sanırım Kimsenin bu konu hakkın da bir bilgisi yok?
msn messenger ı dene abicim.
Aslında sorununu tam olarak açıkladınmı bilemiyorum ama artık IP block eskisi gibi etkilemiyor kullanıcıları statik ve dinamik olarak iki çeşit ıp lendirme olayı olduğu için Ip ban alsanız bile telekom tarafından IP niz değiştirildiği zaman sorun ortadan kalkacaktır.
Popüler olmayan bir yazılım olduğu için fikir yürütmek biraz zor programcık kendini sistemine kurduğu zaman nerelere kopyalıyor regeditte nerede saklıyor bunları bilmek yararlı olurdu. Yapman gereken regcleaner gibi bir yazılım bulup artık reg dosyalarını temizledikten sonra programı tekrar kurup modemi restart edip denemen olacaktır. Bu şekildede çözüm bulamazsan sorununa çözüm bulacağını sanmıyorum. Bunun en büyük sebeplerinden birisi deminde belirttiğim gibi kullandığın programcığın bildik bir yazılım olmayışı...
İyi çalışmalar...
Öncelikle teşekkür ederim..Şimdi araştırmalarıma göre bunun büyük bir olasılığı..ip in block olması.Dediğin gibi 2 çeşit ip(statik ve dinamik)var..ben bunu türktelekoma sordum..bendeki dinamik imiş..zate o kendini otomatik olarak değiştiriyomuş..Mademki değiştiriyor ama ben yine Dediğim chat programına..giremiyorum..acaba benim kullandığım ip statik mi?Birde saniyede bir ip değiştiren bi program yükledim..onunda bir faydası olmadı!