merhaba,
benim aklıma şu an farcry, hitman-blood money-tom clancys rainbow six vegas-call of duty 2-türü oyunlar geliyor yani uzayla işim olmaz ben daha çok gerçekçi oyunlar tercih ediyorum. bi de sizin tavsite edebileceğiniz
-ben bu oyunu oynadım harika bi oyundu aklımdan çıkmıor..gibi
bi de yarış türünde DİRT-GRİD-Most wanted-
peki sizce hangisi??
slm tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı?
Yarış türünde gerçekçilik istiyorsan tabiki GRID. Ayrıca diğer saydığın oyunlarında yeni sürümleri var onları oynayabilirsin. Ama fps olacaksa Commandos: Strike-Force tavsiye edebilirim birde Ghost Recon.
crysis, cod4,moha,gun,Quake4 bunlar iyidir
şiddetle cod 4 derim bn çok sevdim 2 kes bitirdim kaç kere oynasam bıkmam :)
ercanyercişiddetle cod 4 derim bn çok sevdim 2 kes bitirdim kaç kere oynasam bıkmam :)ben kaç kere bitirdiğimi bile unuttum
crysis, cod4 bunları al derim süperler
MairoCrysis, Call of Duty 4: Modern Warfare, Medal of Honor: Pacific Assault,Üçünü de oynadım ama bende etki falan bırakmadı ama Far Cry, CoD 2, Medal of Honor: Allied Assault oyunlarını hiç bir zaman unutamam.Şunu söyleyeyim üçünüde oynarsan üzerinde bıraktığı etkilerinden hayatta çıkamazsın.
grid benim aklıma takıldı :D ama ben daha çok incelemelerimden yola çıkarak gerek hikayesi yüzünden gerekse gerçekçiliğinden dolayı cod2yi tercih ettim sizin yanıtlarınız çok hosuma gitti herkese teşekkür ederim
yarış olarak belki moto gp 07 olabilir
sizce battelfield 2 nasıl?
battlefield sadece multiplayer güzel oluyor. Sonuçta hikaye arıyorsan sana göre değil. Bir arenada rakibinle çarpışıyorsun ve öldüğünde bir noktadan yeniden doğuyorsun. Uçak falan kullanılabiliyor ama bilgisayara karşı oynarken bir süre sonra sıkılmaya başlıyor insan.
bende Unreal tournament 3 vardı sistem dv6148eu(dv6000 amd turion 64x2) oyun yarıda kapanıp hata raporu veriyordu kernel32.dll diye diğer oyunlarda olmuyor ama bu sorunu çözmemde yardım edebilecek biri var mı??
battle fıeld 2 arkadasın dedıgı gıbı multıplayer eglencelı oluyor komuta sıstemı yardım cagırma top atma vs. kernel32.dll hatası muhtemelen vırusden yada ut 3 den dolayı verıyordur oyunu sılıp bastan kurmanı onerırım bıde kıs le tarattır