slm ben onceden kablolu ağ kullanıyordum masa üstü bılgısayarda kablosuz alayım dedım yenı telefon aldım xperia arc s wife aksamları baglanırım dedım telefondan gıttım airties 5440 aldım en son cıkanından en ıyısınden resımlerıde ekledım sorunun ne oldugu ip almış pc ama gınede gırmıyo bende anlamadım butun ısıkları yanıooo her yerde baglantı var yazısı ınternet yazısı cıkıyo ınternet penceresını actıgımda işte her şey tam takır ama sayfa acınca acmıyooo ip almıyo dusunmeyın ip almış acaba masaustulerın baska bır ayarımı var
slm yardıma ıhtıyacım var
2 side bağlanmıyor ikisindede aynı hatta t
Hımm. 2. resimdeki hata internet kullanıcı adı ve şifresinin hatalı girilmesinden kaynaklanır. Modem ayarlarından ad ve şifre yerini denetleyip tekrar denermisiniz?
Şunları da kontrol edin lütfen, hata olmasın :
Kapsülleme: PPOE
Çoklama: LLC
VPI : 8
VCI : 35
Ek : Splitter de takılı olsun mutlaka.
doğru şifre ama :S offf her şey dogru telekom verdı bana bu sıfreyı :S
acaba ip leri ellemi gırecez masaüstüya sonuçtaa
Tekrar kontrol edin siz şifreyi :) 2 gün kafayı yemiştim ben de, meğer dosyadan kopyala yapıştır yaptığımdan bir boşluk geliyormuş ondan olmuyormuş :P Kaydedin de tabi modem ayarlarını akabinde. Hala olmazsa, eski modemi takın belki internetin kendi gitmiştir denk gelip ve ordaki kullanıcı adı ve şifreyle de karşılaştırın. Tam bir emin olalım da olayın modem ayarlarından kaynaklanmadığına, gerisi daha kolay hata tespiti ;)
Ip de otomatik verecek. Tabi bilgisayarı kapatmadan bağlamışsanız yeni modemi flush dns yapmanız gerekebilir ek olarak.
bılmıyorum yaaa offff sıfre dogru kablolu modem takıyom sıfreyı goruyor anında ınternet gelıyo ama kablosuzu takınca bır seyler oluyo modemı gerı gonderdım yenısınnı ıstıyecem belkı modemde sorun var
modemle ilgili herşeyi bilgisayarından kaldır yeni baştan kur.
ha bide su var kablosuza kulanıcı adını ve sıfresını gırdıkten sonra ısıklar yanıyo ama ınternetı kesıyooo ınternet olmuyo ama ısıkların hepsı yanıyoduuu kullanıcı adı ve sıfre dogru yanıı ama kullanıcı adı ve sıfreyı gırdıgın anda kesıyooo baglantıyı reset attıktan sonra fabrıka ayarına donderdıkten sonra gelıyo kullanıcı adı sıfre sılınıyoya ama bu seferde her şey tamam baglandı var ınternete gırmıyooo sayfa acınca ıp adresı cıkıyo yukarda ıngılızce yazı yazıyo cok garıp bır durum
İnternet Servis Sağlayıcısı TTNET İse Kullanıcı Adını Girdikten Sonra @ttnet Yazmalısın Bunu Yazdın mı ? Bazı Modemlerde Otomatik Yazılıdır Bazılarında Senin Yazman Gerekir Ve Senin Modeminde Dışardan Alındığı İçin Otomatik Gelmez. Gerekli Tüm Bilgileri Girdikten KullanıcıAdınttnet Böyle Yazıp Tekrar Dene Olmadı Modem Ayarlarının Ekran Görüntüsünü Ekle Buraya Bir Bakalım Başka Bir Yerde Eksik Ya da Yanlış Bir Yer Var mı O Zaman Daha İyi Yardımcı Oluruz. Tabi Eğer Yukarıda Yazdığımı Yaptıktan Sonra Net'e Bağlanamazsan Ekle :))