SLM ARK YA BI SORUN VAR BILMIORUM SES NIE OLMUOR DUN FORMAT ATIM SES GITTTI HERSEY YAPTIM OLMADI BI YARDIM EDIN ABILER YA EVEREST ULTIMATA EDITION DAN BAKTIM ANAKART MODLEINDE SOLE YAZIOR Anakart ADI Gigabyte GA-8VM800PMD-775 Anakart Kimliği 12/30/2005-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 BUNA GORE SES KARTI DIRVERI GONDERIRMISINIZ ACABA
SLM
http://europe.giga-byte.com/File ... io_realtek_whql.exe
al bakalım kur eğer çalışırsa tekrar tekrar format atarsın artık sevinçten :D
abı bn yaptım ındırdım olmadı bıos ayarlarından auto yaptım kendısı taıdın ama hata verdı ındrdım ınt yukledım ama sesgelmıor medya playerde calıor ama ses yok yardım edın yav yoksa kırıccam bu pc
Arkadaş pc donanımı bulduysa seçeneklerden direk wındows update sitesinden yükleyebiyirsin
ozellık derken yanı pc ozleıklerınımı dıyorsun acaba Anakart ADI Gigabyte GA-8VM800PMD-775 Anakart Kimliği 12/30/2005-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 intel(R)celeron cpu 2.66ghz 512 ram xp ultımate
Modifiye işletim sistemi kurmuşsunuz. Bu şekilde oynanmış işletim sistemlerinden uzak durun. Sorunun kaynağı bu bile olabilir. Ses kartı sürücünüzü birkaç defa kurmayı deneyin. Kaldırıp yeniden kurun.
HUSEYİN1990.......xp ultımateYüzlerce kez söyledim arkadaşlar modifiyeli hiçbir şey kurmayın diye.Sürücü yükleme işlemini güvenli modda bi dene bakalım...
abı normal xp professınonal ole dı ses gelmıordu ark sole bunu kur dıe onceden bıs yoktu sımdı guvnelı moda denım ok
napıcam abı ya soleyın yardım edın ona harket edım
HUSEYİN1990napıcam abı ya soleyın yardım edın ona harket edıMİCROSOFT UAA KUR... SONRA DA SES DRİVERİNİ...Gigabyte anakartlarda önce uaa lazım.
Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio bunumu yuklım
nerden ındırebılırım lınk falan varmı
http://www.driver-indir.com/down ... bus_ses_driver.html bunu ındrısem olurmu bı bakarmısnız acaba
abıler yardım pls yardım edın ya
yardım edın ya nasıl bole sorun varya
yardım et ya bılader nasıl ne yapıcam bıraz acıklayap ya
lutfen pls
Hüseyin napmışsın sen ya ekle benim msnyi yükleyim ses kartını
edit: msn adresimi özel mesajdan yolladım