SLR Dijital Fotoğraf Makinesi ARIYORUMM

snhknpr
10-05-2012, 19:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj

Arkadaşlar profesyonel olarak fotoğrafçılığa özendim.  Bu nedenle SLR makina arıyorum. fakat bu makinalar hakkında hiçbir bilgim yok. Bir makinanın hangi özelliği önemlidir???
Eğer gerçekten güvendiğiniz bir marka varsa ( ya da modeli) önerin.
fiyat aralığı [0-2500 TL] olsun.
Ayrıca yanına çok kaliteli bir objektif arıyorum. (acayip heveslendim:D) 

Önerilerinizi bekliyorum...

Yetenek
10-05-2012, 20:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj

Canon 60D yada 600D alabilirsin gayet güzel makinelerdir... Fakat ben sana daha güzel bir öneri sunayım...
Öncelikle az sonra vereceğim adrese gir orada gayet güzel açıklmamlar ve fotoğrafçılıkla ilgii aklına geln her şeyi bulabilrisni... Güzel birde foruma varistediğin herşeyide sor. Ürün incelemeleri ve fotoğraf çekme teknikleri ile ilgili şeyleri izle aklında bir fikir oluşsun sonrada o forumdaki arkadaişar kesinlikle sana yardımcı olacaklardır... İlk adres dediğim adres oraya gir. 2. adreste gayet güzel incelemelerin video şeklinde bulunduğpu bir site zaten aynı site sahib tarafından ortak olarak işletiliyor oradada fotoğraf makinaları ürün incelemelerini izle fikir edin... Yardımcı olduysamda bir teşekkürü esirgemezsin artık ;)

http://www.bascek.com/

http://www.teknoseyir.com/

ekran kartı
10-05-2012, 21:46   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Arabayı 5. viteste kaldıramazsın ya da çok çok çok zor kaldırırsın. O yüzden 1 vitesten başlayıp sırayla yükseltmek gerekir. Siz hemen 5. vitese takıyorsunuz. 1. vitesten başlayın. Önce yarı profosyonel makinelerle başlayın. Bilmeniz gereken bir sürü terim ve detay var. Milyarlarca parayı vererek alacağınız kamera size pek yaramayabilir.

hakean
10-05-2012, 22:17   |  #4  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,572 mesaj
Alıntı: ekran kartı  
Arabayı 5. viteste kaldıramazsın ya da çok çok çok zor kaldırırsın. O yüzden 1 vitesten başlayıp sırayla yükseltmek gerekir. Siz hemen 5. vitese takıyorsunuz. 1. vitesten başlayın. Önce yarı profosyonel makinelerle başlayın. Bilmeniz gereken bir sürü terim ve detay var. Milyarlarca parayı vererek alacağınız kamera size pek yaramayabilir.