Smartdiski pc de simgesini göremiyorum.

HPQ-User
25-02-2008, 15:18   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Ergün sormuş:
elimde  Samsung Smartdisk 2.5'' HDD backuP Enclosure 120 GB lık var.
sorunum  ise  bunu pc me taktıgım zaman bilgisayarda  donanımınız yüklenmiştir yazıyor fakat ben bilgisayarımda Smartdiskim'in Simgesini bulamıyorum. simgesini bulamadıgım  için içine girip programda yükliyemiyorum. eger  bu konuda Bana yardımcı olursanız Çok sevinirim. şimdiden tşk ederim Saygılarımla.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Casper intel(R) Core(tm)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.19 GHz
RAM 1023 MB 32 bit işletim sistemi.  kullanıyorum

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Avant Browser; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)

sah1n
25-02-2008, 16:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Simgesini bulamıyorum derken onun simgesi masaüstüne düşmez.
Bilgisayarım a gireceksiniz yerel disk c d e f gidi görünür.Eğer oradada görünmezse disk yönetiminden bir kontrol edin hdd yi görüp görmediğini.

erkanaks
03-10-2012, 14:59   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

dostum hard diski windows dışında bi yere formatlamışsın ..o yüzden windowsta görünmüyor disk yönetimine gir orda göreceksin diski..disk bölümlerinin üstüne sağ tıkla ve birimi sil i seç sonra da yeniden hard disk bölme işlemini yap sorunun hallolur.

SAİNT
04-10-2012, 19:50   |  #4  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

benimde başıma gelmişti ssd taktıktan sonra hdd görmüyordu bi görüp bi görmüyrdu çok uğraştıktan sonra aslında çok basit olduğunu çözdüm denetim masası,yönetimsel araçlar,bigisayar yönetimi,depolama,disk yönetimi dedikten sonra hdd göreceksiniz ve hdd üstünde sağa tıklayarak özellikleri açtıktan sonra orda dışardan al yada hd al seçeneğine tıklatın her soruya ileri diyerek sonuçlandırın bu tür yeni eklenmiş hdd rengi sarıya döner benim tarif ettiğim işlemi yaptıktan sonra maviye döner yani artk tam anlamıyla sisteminizde hdd aktifleşmiş olur artık bilgisayarıma girerek hdd kullanabilirsiniz.