smile adsl gerceği

kartal7
10-12-2010, 11:06   |  #1  
kartal7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
380 mesaj

8 mb tarifesine geçiş   yaptım.internet kopmaları yüzünden internet gidip geliyordu.  smileadsl sorunu  bildirdim, test amacıyla hızımı 1 mb düşürdüler. türktelekom'dan 06/12/2010 tarihinde  gelen arıza  uzmanını  sordum, hattım en yüksek kaç mb destekliyor, 1 mb destekliyor diye bilgi verdi. bunu smileadsl bildiği halde bana  ekim ayın'da 8 mb tarifesine geçiş yaptığım'da bu biligiyi bana vermedi.  sözleşmeli olan 1 mb hızımdan 8 mb'ta kadar tarifesine geçtim.     kasım ayı faturası 49 gelmesi gerekirken  62.61 lira geldi. tarife değişikliği yaptığım için 13.61 lira kasım ayında  smile adsl +  bir fiyat  farkı  bana çıkartı.  size önerim  hattınızın desteklediği en yüksek hızı öğrenmeden tarife değişiklişi yapmayın,  örnek smileadsl fatura kesim tarihi  her ayın 10 ile 14   servis sağlayıcınızın fatura kesim tarihini'de öğrenme'den interneti bağlamayın.

dj_glow
10-12-2010, 11:29   |  #2  
Yeni Üye
24 mesaj

Smile Adsl'in her şeyi sorun.
Aboneliği  Kapattrırmak  için 1.5 ay bekleyenler var

kartal7
10-12-2010, 12:44   |  #3  
kartal7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
380 mesaj

sözleşmem 20 aralıkta doluyor  dolar dolmaz hizmeti sonlandıracam yeni yıla smile'siz girecem.

bosluk
10-12-2010, 13:28   |  #4  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Yanlız o konuda da iyi araştırma yapın. Smile ile 4M sınırsız hattımı son derece problemsiz ve hıphızlı kullanıyordum. Ardından fiyat avantajı için Turk.net'e geçeyim dedim. Dns'ler sorunlu, anlamsız zamanlarda ve değişken sitelerde daha da anlamsız açılmama sorunları var. Üstelik, turk.net çoğu site ve direkt ip aralıklarını da kendi başına yasaklamış durumda. Keşke smile'da kalsaydım dediğim zamanlar çok oluyor açıkcası.

O yüzden kararınızı iyi verin ve kanımca problemi şirketlerde aramadan önce kendi apartman hattınızda bir tarama yaptırın. Bundan seneler önce sadece apartmanımdaki dahili telefon hattının dandikliği yüzünden aylarca bağlantımda sorunlar olmuştu. En nihayetinde adam gibi bir elektrikçi çağırıp tüm ev hattımı direkt telekom hattına bağlattırdım apartman önündeki. Hızım arttı, modem parazit ve hat kalitesi değerlerim en az 5 kat iyileşti, günlerce açık bıraktığım modemimde de en ufak bir kesintim olmadı (Tabi bu turk.net'e geçmeden önce böyleydi).