smile adsl geçmeyi düşünüyorum nasıl iyimi tarifesine baktı süper eğer kullanan varsa söyleye bilirm mi nasıl oldunu
smile adsl kullanan var mı ?
Ben 2009 Mart ayından beri kullanıyorum.. 7 ay 29lira, sonrasında 49lira sınırsız 1 yıllık abonelik tarifesine geçmiştim..
İlk internet açıldığında 256kbit altında görünüyordu hız, telefon açtım nedir bu iş diye 256kbit altında tarifeniz bile yok dedim falan filan, sonra hata bizde düzeltiyoruz birazdan dediler; 5 dakka içinde düzeldi.. Bunun dışında sorunum olmadı, müşteri hizmetlerini de tanımış oldum böylece..
Bence 1 yıldan fazla tahahhütlü internet almamak lazım..
Ben memnunum Smile'dan..
2.5 senedir Smile 1024 Limitsiz kullanıyorum. Gayet memnunum. Müşteri hizmetleride iyi. Bi ara bana limitli fatura kesmişlerdi. Sonra aynı döneme ait birde limitsiz fatura kestiler. Aradaım bir fırçaladım. 1 gün sonra arayıp sorunu düzelttik özür dileriz dediler. :)
Onun dışında bi problem olmadı.
ok yani rahatlıkla geçe bilirim sağulun arkadaşlar
ben yeni geçtim smile adsl hiç bir hız düşmesi olsun hiçbir sorunla karşılaşmadım bide kablosuz modem istedim ayda 6,5tl ile ödüyorum. 1 yıllık abone olanlara 7ay 26tl sınırszı internet müşteri hizmetleride iyi bence smile tercih et derim.
Şu an bende smile kullanıyorum. TTNet den bir farkı yok. Şu an sadece kampanyaları güzel. Yeni alacaksan smile tercihin daha doğru olur.