Merhaba,
Dün Steam'den Sniper: Ghost Warrior aldım, indirdim. Oyuna girecekken bu hatayı verdi. Dünden beri uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı açılmıyor. Yardım edebilir misiniz? :)
Merhaba,
Dün Steam'den Sniper: Ghost Warrior aldım, indirdim. Oyuna girecekken bu hatayı verdi. Dünden beri uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı açılmıyor. Yardım edebilir misiniz? :)
Oyunun dosyalarını doğrulattırıp deneyin bir de.
Doğru diyor :/
Resmide bu. Yeniden denediğim zaman çalışmayı durdurdu diyor. Yoksay dediğimde açılıyor fakat ses var görüntü yok.
Enteresan bir sorun, oyunun forumlarına bakın bir de Steam'de. Bugün bitirdim söylediğiniz oyunu bende hiç bir sorun olmadı.
Resmini ekledim yukarıya.
Baya bakındım forumlara falan Türk forumlarında zaten yok, yabancı forumlarda Ingilizcem olmadığı için anlamadım :/
Sisteminizde 4 çekirdek üstü Intel işlemci mi var ?
Bunu deneyin bir de.
Ek olarak oyunu nereye kurdunuz ? Varsayılan yere mi yoksa kurulum yerini değiştirdiniz mi indirmeden önce ?
Neyi deniyim?
Varsayılan yere kurdum
Baska yardım edebilcek biri yok mu :/
Bu dosyayı "C:\Program Files\City Interactive\Sniper Ghost Warrior\Game\out\save" buraya atıp oyuna girmeyi dener misin?
Olmazsa oyunu güncellemeyi dene. Bir ihtimal işe yarayabilir.
Dediklerini yaptım yeni klasör açtım onun içine attım sorun yine aynı :/
Steam'den aldıysanız o oyunun dosyanın yerinin farklı olması muhtemel, Steam içerisindeki common klasöründe bulun oyunu.
Steam'den aldım, zaten orada yaptım söylediklerinizi. Ama sorunum hala aynı :/