Sniper Ghost Warrior, bu oyunda bitti:((

infoman
20-07-2010, 06:20   |  #1  
infoman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj

Oyunu bu konuyu gördükten sonra geçen hafta cumartesi günü satın aldım. Hard zorluk derecesinde 8 saat 13 dakikada bitirdim.
Oyun hakkında görüşlerime gelirsek oyunu ben şahsen pek beğenmedim, sıkılıp çıktığım çok oldu.
Oyun bir sniper yani keskin nişancı oyunu olmasına rağmen bazı görevlerde diğer tim elemanlarını yönetiyoruz. Oyunun sık ormanlarda veya hedeflerin zor seçildiği bölgelerde geçiyor ve inanın insanı bayıyor desem yeridir. Adı sniper oyunu olan oyunun gerçekçiliği yani simülasyonu berbat diyebilirim. Koca oyunda varsayılan olarak 2 silah veriyorlar:) biri susturuculu biri susturucusuz:) bu bana çok komik geldi:) aşamalı olarak daha iyi, daha ağır veya daha farklı keskin nişancı tüfekleri verebilirlerdi (m107 gibi). oyun içerisinde yerden bazı keskin nişancı tüfeklerini alabiliyoruz fakat toplasan 3 taneyi geçmez (dragunov, m82 birde tg bilmem ne) Uzak mesafe görevlerinden çok yakın mesafe görevlerinin olması tam bir rezillik. Tabancayla vurabildiğim adamı neden dürbünlü silahla vurayım ? :) Gerçek hayatımda uzun süre Dragunov (yani kannas) kullandım ve oyun içindeki dragunov görsel olarak çok benziyor, tepkisi, sesi ise yanından bile geçmiyor :) sevindiğim şey ise dürbün nişangahının aynısı olması ana gerçekte dragunovda zoom yok :) 
şimdilik bu kadar sorunuz olursa yanıtlarım.
Buyurun oyundaki son tetiği çekişim:
http://www.youtube.com/watch?v=HetypuIQ5ZE

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış
Son Düzenleme: infoman ~ 20 Temmuz 2010 06:29
Atilla Sarıtaş
20-07-2010, 11:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Arkadaşada bilgisayar toplamıştık ilk gün onlarda kaldım grafikleri gayet gerçekçi ve tatmin edici. Oynanabilirlik hakkında bi bilgim yok oturup başında oynamadım nedense son 4-5 senedir oyundan soğudum 20-30 dk.den fazla kalınca sıkılyıorum. O da bitirdi 2 günde ara ara oynayarak. Ardından da Call of Duty 6 bitti şimdi Call of Duty 4 yükledi Multiplayer için. :)

noleafclover
20-07-2010, 13:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
311 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Arkadaşada bilgisayar toplamıştık ilk gün onlarda kaldım grafikleri gayet gerçekçi ve tatmin edici. Oynanabilirlik hakkında bi bilgim yok oturup başında oynamadım nedense son 4-5 senedir oyundan soğudum
4-5 senedir oynamadığın belli Ağzı kulaklarına varıyor grafikler ve oyun motoru berbattı
Hele iple inme çıkma sahneleri amigada bile daha iyisi vardı 
Birde hala oyuncuya labirentte peynir peşindeki fare muamelesi yapmaları beni deli etti.
adamların belirlediği güzergah dışına çıkarsan ölüyorsun zeus un yıldırımlarıyla (Öyle tahmin ediyorum çünkü vuranlar görünmez adamlar)
Oyuna benim verdiğim puan 10 üzerinden 0
Bak şimdi bu ıyun için bu kadar yorum yazmaya harcadığım vakte de acıdım şimdi

Son Düzenleme: noleafclover ~ 20 Temmuz 2010 13:00
Atilla Sarıtaş
20-07-2010, 13:49   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Yok ya acımasız olma o kadar otları dağları taşları diyorum gerçekçi olmuş diye :)

Recep Baltaş
20-07-2010, 14:36   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Oyunu güncellediler de biraz adam oldu...daha da iyileştirirlerse satın alabilirim

-MHG-
20-07-2010, 14:38   |  #6  
Yıllanmış Üye
641 mesaj

Grafikler orta düzeyde görünüyor.
Oyundaki görevlerin keskin nişancı tarzında olacağından oynamayı düşünüyordum.Ama fikrim değişti.Teşekkürker.

Son Düzenleme: -MHG- ~ 20 Temmuz 2010 14:40
Zwae
20-07-2010, 15:05   |  #7  
Yıllanmış Üye
334 mesaj

Oyuna hiç bir zaman abanmam :D Abandımı hemen bitiyor sonra evde bir ölüm warmış gibi üzülüyorum..İlk oyunumu bitirdiğimde bir hüzün çökmüştü :D Onun için Max 2 saat oynar çıkarım ben hemen bitmesin die :) Kalkıncada galiba burdan gidicez sonra böle olucak die hayaller kurarım daha heycanlı oynanıyor o zaman :D<

infoman
20-07-2010, 20:45   |  #8  
infoman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,884 mesaj

Çok bug var. Bazen bir şekilde haritada giremediğiniz yerlere giriyorsunuz ve çıkmak için 1 saat dolanıyorsun :D bazende hedef noktaya gidiyorsun 0 metre yazıyor ama geldiğini farketmiyor:) üstünde zıplıyon hopluyon yatıyon kalkıyon:) sniperda intihar etme şansınızda yok :) mecbur bir önceki savee dönüyoruz :D bu abidik durumlar güncelleştirmeyle de geçmedi.
Oyunun en güzel yanı fazla sistem istememesi:)

Zwae
21-07-2010, 01:03   |  #9  
Yıllanmış Üye
334 mesaj

Ya ben indirdim herşey High'ta yawaş oynuyor.Medium alıyorum ayarları işte 1024x ... çözünürlük fln. Pat die oyundan atıyor bunun bir çaresi yada yaması fln çıktıysa bende indiricem ???

infoman
21-07-2010, 13:18   |  #10  
infoman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,884 mesaj

yeni ayarları etkinleştirmek için oyundan çıkarıyor ve yeniden oyunu açman gerekiyor. 
DX güncellemesi ve grafik kartının sürücüsünü güncelleştir. Oyun crackliyse yama cracki bozacaktır ve mevcut crack çalışmayacaktır diye tahmin ediyorum

Zwae
22-07-2010, 00:19   |  #11  
Yıllanmış Üye
334 mesaj

Sonuç olarak ? Tam anlamadımda problem düzelirmi yani ? Patch fln warmı onunla ilgili araştırdım ben baya bir kişide böle bir sorun warmış...