SocuSoft Web Video Player çok güçlü bir web video işleme ve web tasarım programıdır. Bu uygulama sayesinde siteniz üzerinde farklı formatlarda videoları zorlanmadan yayınlayabilirsiniz.Sadece siteniz mi? Blogunuzda, forumlarda ve her yerde direkt online oynatılablen video klipler mümkün! Üstelik adım adım uygulamalı...Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum
SocuSoft Web Video Player çok güçlü bir web video işleme ve web tasarım programıdır. Bu uygulama sayesinde siteniz üzerinde farklı formatlarda videoları zorlanmadan yayınlayabilirsiniz.Sadece siteniz mi? Blogunuzda, forumlarda ve her yerde direkt online oynatılablen video klipler mümkün! Üstelik adım adım uygulamalı...Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBu program ile oluşturduğunuz internet videoları kendi içlerinde oynatıcıya da sahiptir. Bu sayede izlemek için hiç kimse eklenti indirmek zorunda kalmaz. Üstelik istediğiniz gibi özelleştirebilir, farklı formatları dönüştürebilirsiniz.
Kaynak: www.chip.com.tr
DOWNLOAD: SocuSoft Web Video Player