Arkadaşlar everset atx kasam var imzamdaki 650 watt güç kaynağını kullanıyorum.İçerisinde 2 tane 8 cmlik arkadan almak üzere 1 i thermaltake diğeri cooler master fan var önde ise markasız ancak ses yapmayıp iyi üfüren bir 9cm lik var ekran kartı çekiyor işlemci çekiyor 14 cm lik güç kaynağı çekiyor içerisi kablolarla dolu bi türlüde soğutamadım gitti ben havayı arkadan alıp öne veriyorum acaba ondanmı soğumuyor şu günlerde ekran kartı 88 i vuruyor acaba nasıl soğutsam su soğutmayada yeni kasayada para bulamıyorum ancak 50 tl yi fana yatırmak üzereyim acaba başka bir çözüm varmı.
Soğutamadım Gitti.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
arkadasm benım dıgr pcde uyguladıgm yontemı dene ıstersen .ben 25 ytl ye spotcudan ev vantılatorloru oluyoya onu aldım kasanın kapagnıda soktum vantılatoru sabıtledım oraya ısı bı anda 10 derece dustu.sımdıde buz gıbı valla.ole hep takılı tutmuorm zaten.1 saatte 15 20 dk calısıo daha sonra 1 2 saat calıstırmıorm .yetıo .sende dene ıstersen
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
316 mesaj
öle saçma sapan işlerle pc soğutulmaz yok vantilötör koyuyomus öle işmi olur arkadaş sen kasanın arkasına 12 cm lık fanı koy ama içerdeki havayı dışarı atsın önede 2 tane fan koy önceki fanlarda dışardaki havayı içeri alsın ve bu sayede içerde hava akımı olur