ŞOK FİYAT ! Samsung SCX6122FN Dubleks Lazer Yaz

cimriteknoloji
28-12-2011, 13:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

Samsung SCX-6122FN Dubleks Lazer Yaz/Tar/Fot/Fax

Fiyat
:
859,95 USD + KDV

İndirimli Fiyat (%24,5)    :   649,00 USD + KDV


Kazancınız 210,95 USD
KDV Dahil            :         1.458,13 TL

[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]

Genel Özellikler
Hayalinizdeki güçlü ofisin tam zamanı SCX-6122FN


Yazdırma,Fotokopi, Tarama, Faks

Hız : A4'te 22ppm, Dubleks Yazma Hızı: A4'te 12.5 ipm

1200 dpi'a kadaretkili çıktı

Tarama yöntemi :Renkli CCD

12 sn'den az(Standby modundan)

Beşi bir arada
Özellikle modern ofislerde çok fonksiyonellik oldukça modabir terim. Bir makina üzerinde birden çok iş yapabilme yeteneği ofismakinalarında aranan bir özellik. Genellikle yazıcı, fotokopi ve faks ilesınırlı olan çok fonksiyonluluk beşi bir arada terimi ile yazıcınıza yanlızcatarayıcı değil e-mail atabilme özelliği de ekleniyor.
Scan to E-mail
Scan to e-mail teknolojisi, yazıcınızın tarayıcı özelliğinikullanarak elde ettiğiniz döküman veya resmi bilgisayarınızın başına gitmeden,yanlızca yazıcınızın üzerinde bulunan klavyeyi kullanarak ,e-mail atmanızısağlar. Bunun için tek yapmanız gereken yazıcınızın üzerinde bulunan scan toe-mail ucuna basmak ve gene yazıcınızın üzerinde bulunan klavyeyi kullanarakalıcının e-mail adresini girmektir. Geri kalanını yazıcınız otomatik olarakhalledecektir.
OCR hangi ihtiyaçlarımı karşılar?
Bir basılsı yayında gördüğünüz metin üzerinde değişiklik veeklemeleri yaptıktan sonra şirket içi eğitim veya bilgilendirme dokümanlarıhazırlamak için OCR'ı kullanabilirsiniz. Daha önce üzerinde çalışıp baskıaldığınız fakat bilgisayarınız arızalandığı veya yanlışlıkla sildiğiniz içinkurtaramadığınız dokümanları bu yolla kurtarabilirsiniz Size yazılı olarakgelen fakat word dokümanı olarak elinizde bulunmayan bir dokümanı OCR ilerahatlıkla bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. OCR bunlar ve benzeri birçokihtiyacınızı karşılayacaktır.
Kolay kullanım
OCR' ı kullanmak için tek yapmanız gerekenSyncThru yazılımıile belgeleriniz taramak.ScanWizard butonuna tıkladığınızda karşınıza çıkanseçeneklerden Scan to OCR'ı tıklamalısınız. Doküman tarandıktan sonra OCR' aaktarılacaktır. Bu işlemden sonra dilerseniz dokümanı üzerinde heen çalışmayabaşlayabilir yada dokümanı saklayarak Microsoft Word benzeri bir yazımprogramıyla üzerinde daha sonra çalışabilirsiniz
Formlarımı bastım ama onları sınıflamak istiyorum
Formlarınızı Kişiye Özel, Gizli, Çok Gizli gibi fligranlarlasınıflamak o kadar kolay ki. Tıpkı Şablon hazırlamak gibi Fligran hazırlamakiçin de önceden kendi örneklerinizi tasarlamalısınız. Fligran şeffaf olduğundanaltındaki yazının okunmasını engellemeyecektir. Fligran örneğini hazırladıktansonra yazıcı özelliklerinde Extras sekmesini seçmelisiniz. Bu sekme altındaWatermark seçeneğini görebilirsiniz. Bu sekme de önceden yarattığınızdokümanları seçerek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

İş yerinizde formkarmaşasından artık bıkmadınız mı?
İş yerimizde kullandığımız birçok form tipi vardır. Talepformları, müşteri takip formları, masraf formları vs. Hepsi için öncedenbelirlenmiş formatlarımız mevcuttur. Formlar bittikçe matbaada yenisinibastırırız. Stoklarımızın bize daha ne kadar yeteceğini takip etmek bir yana işyapımız değiştikçe yeni formlar bastırmak zorunda kalırız. Oysa tüm bu masrafve iş yükünden o kadar kolayca kurtulabilirsiniz ki.
Arkalı önlü fotokopi çekmek için sayfa çevirmenize gerek yok
2 sides in one basitçe kimlik vb belgelerin aynı sayfayakopyalanması için büyük kolaylık sağlayan bir teknolojidir. Yanlızca bu moduseçip kimliğin bir yüzünü taradıktan sonra arka yüzünü de tarayıp tek sayfayaçıktı alabilirsiniz. Yazıcınız ilk taranan yüzü belleğine alır ve ikinci yüz detarandıktan sonra her iki imajı birden sayfaya sığacak biçimde tek sayfaüzerinden basarak sizin kullanımınıza sunar. Böylece kağıdı alıp tekrar tepsiyekoymak, kağıdın yanlış yüzünü tepsiye yerleştirmek, tarayacağınız yüzü uygunbir biçimde tarayıcıya yerleştirmek vb bir çok sorundan bir seferde kurtulmuş,hızlı bir şekilde sonuca ulaşmış olursunuz.
Kağıt masrafınızı %50 azaltmak ister misiniz ?
Günlük işlerimizde tek sayfaya baskı almak bizim için biralışkanlık haline gelmiştir. Fakat okumak için veya yalnızca şirket içerisindekullanılacak bir doküman söz konusu olduğunda aslında kağıdın arka yüzünü atılbıraktığımız hiç aklımıza gelmez. Oysa kağıdın arka yüzünü de kullanarak kağıtmasrafımızı basitçe %50 azaltmamız mümkündür.
Kazandırdıkları
Arkalı-Önlü Baskılama öncelikle işletmenizin kağıt masrafını%50 azaltacaktır. Kağıdın hem ön yüzünü hem de atıl kalan arka yüzünüdeğerlendirmenize olanak yaratır. Dilediğiniz sayfa sayısında kitapçıkbasmanızı sağlayarak kendi küçük matbaanızı işletmenizi sağlar. Kağıdın enineveya boyuna baskı almanızı sağlayarak tasarımlarınızı özgürce yaratabilmeimkanı tanır.
Kağıt karmaşasından nasıl kurtulurum?
Tek yapmanız gereken tüm formları isteğiniz gibitasarladıktan sonra tasarımlarınızı yazıcınızın hafızasına yüklemektir.Bundansonra yazdığınız yazının birkaç tıklamayla hangi forma bastıralacığını seçerekişlerinizi hızla tamamlayabilirsiniz. İşte hepsi bu kadar.
Yazıcım tonerden nasıl tasarruf ediyor?
Baskı kalitesinin çok yüksek olmasının gerekmediği durumdadaha az noktaya toner parçacığı yüklenerek, aynı sayfa daha az toner kullanımısağlanır. Bu durumda baskı normal baskıya göre daha soluk olacaktır. Önemliolan hangi durumlarda bu tip ekonomik baskı tarzının seçileceğine kararvermektir. Normal mektup, yazışma gibi toner tasarrufu ile basılmış belge ilenormal belge arasında insan gözü çok az bir fark algılayacaktır, ancak ciddioranlarda toner tasarrufu elde edilecektir

Ağ yöneticileri içinuzaktan kontrol
SyncThru ile yazıcılarınızın ve faks makinelerinizin yanınagitmeden ayarlarına ulaşabilir ve durumunu kontrol ederek hemen müdahaleedebilirsiniz. Üstelik SyncThru Web Hizmeti sayesinde kendi bilgisayarınızdaolmanıza dahi gerek yok.
Uzaktan yönetim
Ofisinizde ister tek ister birden çok yazıcı olsun kontrolüelinizde bulundurabilir, durumu takip ederek önceden toner siparişi verip bunagöre satın alma planlarınızı hazırlayabilirsiniz. SyncThru ile yazıcınızüzerinde tam hakimiyet kurabilir ve uzaktan yönetebilmenin avantajlarınıyaşayabilrsiniz. SyncThru ile uyumlu tüm yazıcı ve fakslarınızı kontroledebilirsiniz.
Yazıcınız üzerindeki işleri uzaktan yönetin
Profesyonel ağ yöneticileri için tüm sisteme hakim olmak vesistemin en verimli şekilde çalışması önemlidir. SyncThru Web Hizmeti ilebirlikte kullanılan İş Yönetim Sistemi (JMS) ile yazıcılarınıza daha öncegönderilmiş, basılmakta olan veya depolanan işleri görebilir ve müdahaleedebilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri
Windows XP
Siyah Beyaz Yazdırma Hızı
22 ppm
Kartuş Sayısı
1
Garanti Süresi
24 Ay
Bellek
64 MB