haber yalan olsa nolur o resimlerdeki kart sahte olsa nolur... adamlar 1 ay sonra yeni ürünlerini piyasaya süreceğini söyledi, nettekiler sahte diye yeni çıkcak kartlar dandik mi olcak? hatta şimdi ondanda güçlü kartlar yapabilirler bu kadar sansasyon yaratıldı diye.
ŞOK! Nvidia GT3XX pcb'sinin sahte olduğu iddia edi
Donanım haberdeki yorumları okuyan ya kalp krizi geçirir yada intihar eder bilende yorum yapıyor bilmeyende bekleyin 1 ay ne olacak göreceksiniz sadece ben bir sitede gördüm fake olayını diğer hiçbir sitede görmedim oda senin verdiğin link deki site 1 ay kaldı bekleyin görü
Sabırsızlıkla bekliyor olacağım.... :):):)
İyide yapsa kötü diyorsunuz kötü yapsa zaten kötüBaba sen niye bu kadar celalleniyonki ? ( zaten herkez böyle sen nvıdıa kullanıonya hemen onu koru ATI cılerde bole :) bende atıcıyım ama banane atıden )Ya ne bukadar abartıonuz ki ?
HAngisi ıyıse atı nvıdıa vs. ondan alırız ( birde bu işin fanatıklıgı olmaz )
SAhteyse sahte aman bızene kardeşim :)
Ben Nvidia kullandığımdan dolayı değil ben Ati kullandığımdada Nvidiacıydım nvidia kullandığımda zaten nvidiacıydım
korkucutu bir derecede transistor sayisi iceriyor dengeleri alt ust etmesinden korkuyorum sahsen ama fiyasko olursa ati fiyatlari tavana ceker bizde bitariz walla hd 4870 ler 150 dolar seviyesine cekilsin de baska bir sey istemeyiz ben aticiyim herkeste biliyor ama bu endustirnin acimasiz tarafi war meydan bos kalirsa tekelcilere rakip olmassa ortaligi cehenmme ceviriyorlar :((
4870 ler 150 dolar olursa çok zor bulunur kalmaz :D
su an nvidianin atiyi gecmesini cok istiyorum cunku atinin cok gusel indirimi olacak bu durumada yaw zaten ileride olacakri artik obceden gorebiliyoruz atiden gelecek en son ataklarida biliyom yaw hd 5890x2 olacak
5890X2 çıkmaya bilir 5870X2 nin reklamları felan var şu an ama bir süre daha piyasaya verilmez
sonra hd 68xx gelir we bole dewam eder en son teknolojin sinirlarina gelinecek we farkli bir yontemle maddenin sinirlari zorlanacak eminim bence ole olur
Be hayal gücün varmış be :D yok teknolojinin sonu olmaz hele bu MS gibi bir firma varken DX100 bile görürüz ;)
2010 da AMD 4 gpulu doğal tasarıma geçemyi planlıyor.Tek bir zar içerisinde 4 tane gpu olacakmış 28nm üretim teknolojisi kullanmayı planlıyorlarmış
Son derece art niyetli hazırlanmış bir düzmece tanıtım. Elinde kartın hazırsa eğer her türlü gerçek resminide yayınlarsın testini de ekran görüntülerinide videolarınıda yayınlarsın.Şu tarihte çıkacakta kart aslında hazırda lafı dolandırmaya gerek yok hazırsa görelim yani... Nvidia nın yaptığı doğmamış çocuğa d.. biçmek gibi bişey açık şekilde zor durumda olduğunu ve bocaladığını gözler önüne seriyor.Nvidia bu hareketiyle son kullanıcılarını nasıl hiçe saydığını gözler önüne serdi.Benim amacım sadece ve sadece para ve buyüzden hiçbir ahlaki değerim yok gerektiğinde son kullanıcılarımın güveni umrumda değil demek istiyor.Yarın oyun firmalarına basarım parayı sonra paşa paşa zaten kartımı alacaklar demeye getiriyor.Sırf bu ucuz ayak oyunları ile Ati yi alt etmeye çalışmak Nvidia gibi büyük bir firmaya yakışmıyor.Nvidia ya ya göre oldukça kısıtlı bir bütçe ile Ati nin yaptıklarını takdir etmemek samimiyetsizce bir tutumdur.Nvidia ve İntel bu konuda malesef ahlaki değerleri çökmüş iki firmadır.
Ati aslında"Gözlerinize inanamayacaksınız" derken, nvidia nın ne hallere düştüğünü gördüğünüzde gözlerinize inanmayacaksınız demek istemişte olabilir :)
AMD/Ati öncelik daha bir kaç hafta önce yaptığı hileli hd5870 ve geçen yıl yaptığı hilleli hd4870x2 testinin hesabını bir versin ondan sonra başkalarına çamur atsın
tencere dibin kara seninki benden kara:)
çok merak ediyorum yaa hd serisini 10.000 falan yapacaklar mı ?? teknoloji o kadar gelişecebilecek mi hadi gtx ismine 10.000 yakışır da. fiyakalı da olur. atı nın hd ismi çok dandik kalıyor :):):)
AMD/Ati öncelik daha bir kaç hafta önce yaptığı hileli hd5870 ve geçen yıl yaptığı hilleli hd4870x2 testinin hesabını bir versin ondan sonra başkalarına çamur atsınBazıları demiyormu hala kart çıkacak çıkınca nasıl birşeye benzediğini potansiyelini görürüz diye ne diyeyim adamlar örnek diye bir kart gösteriyorlar kartın k... başını kesmişler millete aha bu diyorlar birileride hala konuşuyor o kart 2010da anca çıkar çıkarsada ne işe yarar ne oldu şimdi tüm dünyada bu haber var nvidia fanatikleri dışında milletde bir düşünce ulan biz salakmıyız bunlar bizi salak zannediyor diye ben nvidia kullanıyor olsam bu durumdan dolayı bir daha elimi sürmem kartlarına bu milleti aşağılamak değilde nedir hala açıklama yapmaya çalışanlar varsa vazgeçin bu işten physx in bi + sını görmedim nedense aksine atideki kristal netlik yok bi türlü aa ve af de istediğinz performansı alamazsınız.tencere dibin kara seninki benden kara:)
Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 04 Ekim 2009 10:51
Ati nin aa performansı nvidianın kine göre daha iyi ati ve nvidia kullandıysanız oyunlardaki farkı anlamışsınızdır umarım oyunlarda daha canlı görüntü ve gerçekçilik ön plana çıkıyor atilerde.Fakat AA konusunda özellikle hareketli durumlarda Radeonun af konusunda nvidia nın daha iyi olduğu sık sık dile getirilen bir gerçektir. AA daha çok göze batacağından radeon gene üstün görülebilir.Oyunlarda hareket halinde iken bakın burası önemli ince cisimlerde mesela direklerde yatak cizgilerde mesela oyunda panjur cıkıntılarında yada bina kusursuz cıkıntılarındaki koselerde hareket halındeyken hafif kırılmalar oluyor oyuna konsantre olan kisinin gozune batmaz kesinlikle ama neden oluyor diye merakımdan bu konuyu iyice araştırmıştım zamanında :)
Bak o konuda tam noktaya bastın.
Nvidia anti analising de driver ile oyunu kandırıyor. 8800 GTX aldım crysis oynucam gaza gelmişim. Driver ile crysis'i kandırıyor. AA yı açıyorum kırılıyor görüntü hala. Normalde yumuşatmalı. O zamanlarda physx i almamıştıda. Tamamen oyunun koduna bağlı olarak patlamalar vb etkileşim giriyor. O konuda sana birşey diyemem sonuna kadar haklısın.
Özellikle ağaç yaprakları, patlamadaki kırılmalar bunları kapatmıyordu. Ama ne yaptılar crysis.exe nin ismini değiştirip oyunu açtığında AA da grafikler düzeliyordu. Benim hiç atim olmadı. Ama olan arkadaşlarımda memnun olmadı hiç. x2950xt de bile adamlar memnun değildi.
Ama fizikte nvidia üstün şimdi baştan kabul edelim. Etkisi cidden yüksek... Ama g80 serisi gpu lara yazılımla verdi. g9x ve g2xx serisinde direk çekirdeğe donanımsal gömdüler. Destekli oyun varsa unreal tournament 3 mesela kendi kartımda fiziksel efectler kasarken g2xx serisinde daha hızlı ve daha güçlü.
Ama AA da nvidia cılkını çıkartıyor. Atinin Stream Çekirdeği AA için güçlü işte.
Atinin stream teknolojisi daha çok işlemcideki yükü hafifletmek için geliştirilmiş bir teknoloji 3 saatte yapacağınız bir işi gpu nun süper hızıyla 10 dk da yapabiliyorsunuz nvidia da ise karşılığı cuda AMD geçenlerde konu açmıştım yeni fizik motoru geliştiriyor bir kaç firma ile.OpenGL ye gömeceklermiş fizik motorunu physx gibi sadece nvidia kartlarda kullanılmayackmış.
BOŞ KONUŞUYURSUNUZ BEKLEYELİM 1 AY NE OLACAĞINI GÖRÜRÜZ