solid works icin laptop

moho
02-11-2007, 11:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

merhaba.ben mak muh okuyorum.laptop alıcam ama kafam bır haylı karısık.solıd works autocad gıbı modelleme programlarını rahatca kullanabılecegım bır laptop onerıde bulunabılırmısınız.bırısı asus f 3 sc al dedı.bu makıne ısımı gorurmu veya onerılerınız nelerdır arkadaslar.su an cok zor durumdayım.yardım edersenız sevınırım.butcem 1400 dolar kadar tamamdır.
tesekkurler.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 02 Kasım 2007 13:34
emanon
05-11-2007, 11:33   |  #2  
Yeni Üye
38 mesaj

Asus Alma Bence Arkadış Asus Aldı 3 Kere Servise 3 Kere Makina Çöktü 15 Gündür De Serviste Ben HP 6590 Aldım Çok Memnunum Tavsiye Ederim

Borga-x
05-11-2007, 13:08   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Meslektaş olarak arkadaşım sana Monster'ı öneririm. Performans bakımından en önde olan bu laptopla sırtın hıcbır sekılde yere gelmez. SW'yı bende su anda kullanıyorum ve ne kadar kuvvetlı bır sıstem ıstedıgını bılırım.Bana butcenı söylersen sana uygun laptopu önerebılırım.

moho
05-11-2007, 13:55   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

sagolun.aslında para sorun degıl .ben monster bayısıyle konustum.en ucuz laptoplarına (1gb ramlı) 1 gb ram ekleyınce %5 ındırımle 1500 dolar dıyor.ben max 1400 dolar cıvarı dusunuyorum.ama sen dıyosan yok kardes kesınlıkle monster sorun olmaz alırız.(monster ler hakkkında asırı ısınma dvd writer problemlerını duyunca bıraz sogudum).baska hangı laptoplar onerırsın ama ben kesınlıkle programı calısırken sorun yasamak ıstemıyorum.bunu goz onunde bulundurursan sevınırım.
sımdıden hepınıze tesekkur ederım...

Borga-x
05-11-2007, 14:01   |  #5  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Bence Monster diyorum. Bu laptopları test etme şansını buldum. Benım masaustu sistemime resmen kafa tuttu. Aşırı ısınma sorunu yok ama sendekı cok ısınırsa laptopların altına takılan sogutma aparatlarından alabılırsın. Performanslı calısan butun laptoplar ısınır bunu da unutma.. Acer, toshıba, Asus hangısını alırsan al ısınacaktır.Cunku senın kullanacagın SW programı kaynakların buyuk kısmını sömürecektır. Heleki İşlemci ve ekran kartın cok zorlandıgında ısınacaktır ki SW bu ıkısını gayet guzel ısıtıyor...

moho
26-11-2007, 13:24   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

tekrardan merabalar.ben monster fl90 serısınden 512 mb 8600gt ekran kartlı bır laptop aldım.solıd works adlı programı kurdum fakat cızım yaparken bılgı penceresını hareket ettırdıgım zaman pencerenın 1 kac sanıyelıgıne ekranda ızler bıraktıgını ve ekranın bıraz karısık oldugunu gordum.bu sorun nasıl gıderılebılır acaba ?

moho
26-11-2007, 13:27   |  #7  
OP Taze Üye
5 mesaj

bu arada ısletım sıstemım xp professıonal servıs pack 2 dır.

Borga-x
26-11-2007, 13:47   |  #8  
İlk Maestro
11,767 mesaj

SW hakkında bılgımı ıstıyorsun.. Karışık derken neyı kastedıyorsun. Bılgı ekran derken neyı kastedıyorsun daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olayım

moho
26-11-2007, 19:16   |  #9  
OP Taze Üye
5 mesaj

mrblsr.kardes program hakkında bılgı ıstemıyorum.sana soyle anlatayım.programı actıktan sonra onlıne tutorial kısmı vardır.ben bu pencereyi acıp cızım sayfamıda acarak (yani bırseyler cızerken )bazen bu pencereyi hareket ettırmek zorunda kalıyorum ve bu pencerenin hareketi sırasında ekranda 1 kac sanıyelıgıne bırden fazla pencere varmıs gibi gozukuyor.(ekran karısıyor goruntuler ıc ıce gırıyor )bunu nasıl onleyebılırım acaba.(arkadaslar laptop kaldırmıyor dedıler.bu laptopta kaldırmıyorsa hangı laptop kaldırır acaba dıye dusundum ...)
sımdıden tesekkurler..