Son 3 gününüz kalsa ne yapardınız?
3 gün gece gündüz sabaha kadar ibdet edrdim heralde :D
Demekki kimsenin son 3 günü kalmasa yani bundan haberi olmasa iyi olcak yoksa millet daha da sapıtıcak:D
Zaten bilinmiyorda bir hikmeti varmış:D
gelecek 1 dk mizin garantisi yok belki 10 dk miz kalmıştır her an öyle yaşamak gerekir
ölümü beklemek yerine ben ölüme giderdim ..
ilk önce yer içerdim :)
sonra tanıdıklarımın hepsinden helallik isterdim..
sonra ise
bi yerden bir şekilde silah bulup hakkımı helal etmeyenlerin kafasına sıkardım :)
en sonda da işte abdestimi alır ölmeyi beklerdim..mümkünse de sevdiklerimin yanında ölmemeye çalışırdım
şunu yaparım bunu yaparım demek kolay gerçekten :D ama o an geldiğinde gerçekten ne yaparız bendfe bilemiyorum, karmaşa yaşayacağıma eminim... Dua ve namaz mı, yoksa beyin iflası sebebiyle alkol mü :)Zor bi durum gerçekten
Herkese söylerdim ben ölüyorum hakkınızı helal edin derdim.
Hiçbir şey yapmazdım!
Sadece gider sakin bir dağda temiz hava ile ölümü beklerdim. Tabi yanıma en iyi dostumu alırdım. Mezarı birlikte kazar ben ölünce toprağımı kapatmasını yanınada bir Ardıç dikmesini isterdim. Yanlız kabul ettirmesi çok zor olurdu ama öyle dostlarım var her istediğimi yapacak. Son bir isteği kimse geri çeviremez!
direk camii'ye koşardım. Allah affedendir :)
Millet ne tutuşmuş yaa bomba çok güldüm Ne yapacaksın o saatten sonra tövbe tövbee... O güne kadar hayatında bi halt yiyemediysen 3 günde hiç yiyemezsin merak etme yesende bişe anlamazsın emin ol.... O meteor vuracaksa yak sigaranı bekle babalar gibi.... Acısız olacak meteor vururken gözlerini kapat bi şehadet getir........................... temiz
ilk günü ailemle ikinci günü fener stadında üçüncü günü camide geçiririm:)
önce adı bende saklı bir kızı öpmek için elimden gelen herşeyi yapardım. ardından bir xxl burger alır yatakta her tarafa saçıp yerdim içimde kalmasın.sonra cami'ye gidip bi namaz kılar ardından bide dua eder üzerine kelime-i şahadet getirip ölümü beklerdim.