dogrudur ama ben nod32 de kullandım güzel bi program ama spy ve backdoorları yakalayamıyor. northon 2009 kullandım onu pek kullanmadım çok agır bi program ama onun kullanırken pek virüse rastlamadım ama o zaman vista idi şimdi ise xp yine bir ara pc tools internet securityi kullandım o mesela şimdiye kadar kullandıgım en güzel virüs programıydı evet belki girerken yakalama gibi bir özelligi yok ama 3 günde veya hafta bir bütün bilgisayar taraması yapıldıgında bütün spyları yakalamakta ancak şuanda ise McAfee yi kullanıyorum 2 haftadır ve memnunum dene bilir.
son av testte g-data gene bır numara
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
473 mesaj
Arkadaşlar ne derseniz deyin Avira ve G-Data'dan gerisi hayal.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj
Yıllanmış Üye
234 mesaj
Nis Kullanan Yokmu Aranızda
Bence Nıs Kıs Ten Daha Basarılı ozellıkle 2010 Surumu
Acaba Nıs 2010 Unda Katıldı Bır Test Varmı
Yıllanmış Üye
750 mesaj
Yıllanmış Üye
234 mesaj
Peki Test Edildimi Ben Arastırdım Bulamadım Bu Arada En ıyı Test Eden(Tarafsız) Siteler Hangısı.
Virüs,trojan,malware hakkında buna katılıyorum ama...;g-data 2010 yanına ucretlı onlıne armor premıum aldım cok mukemmel oldu g-datanın fırawall eksıklıgını cok guzel bır sekılde gıderdım
Firewall, internet taraması gibi özelliklerde Kaspersky çok başarılı...(Ondan dolayı Avira+GData+KIS var PC'de )
Yıllanmış Üye
750 mesaj
comodo kullansaydınız ya :(
Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 28 Eylül 2009 18:57
Yıllanmış Üye
750 mesaj
bi de bişey soracam KIS'in mi firewall'unu kullanayım Comodo mu çünkü ikisi birden çakışır da...???
- 1
- 2