CHIP Forum'un değerli katılımcıları...
Daha önce insanlar forumdan ayrılırken neden veda mesajları yazarlar ve diğer forum katılımcıları sanki giden adam ölmüş gibi arkasından üzülürler diyerek o tür mesajların gereksiz olduğunu düşünürdüm..Ama şimdi o veda mesajını yazanlardan biri durumuna düşünce bunun gerekli olduğuna kanaat getirdim..
Öyle biranda bırakıp gitmek olmuyor..2007'den beri forumu mümkün olduğunca yakından takip etmeye çalıştım...burdan çoğu insana yardım ettiğimi düşünüyorum kimisi teşekkür etti, kimisi mesaja karşılık bile vermedi ama olsun önemli olan birşeyleri paylaşmak..
Ama daha öncede defalarca dile getirilmesine rağmen forumda ki kalitenin düşmesi, admin ve diğer yöneticilerin umursamaz tavırları, çoğu bölüm ve haberin güncellenmemesi, pekçok fonksiyonun artık çalışmaz hale geldiği forumumuzu üzülerek terk etmek zorunda kalıyorum...
Bu durum sizlerden ayrıldığım anlamına gelmiyor sadece CHIP FORUM'a artık yazmayı düşünmüyorum. Başka bir forum ortamında yine elimden geldiğince insanlarla birşeyler paylaşmaya devam etmeyi düşünüyorum. İsterseniz bana oradaki profilimden yada mail adresimden [email]cbilgen13@hotmail.com[/email] ulaşabilirsiniz...Herkese kolay gelsin... :(