Merhabalar.2gün sonra vatandan gidip pc parçalarını alacağım.Tüm bileşenler dahil 1100 TL max.Bütçem var.Lütfen tüm bileşenleri dahil edelim.Kablolar eksikler fazlalar tümünü yazarsanız memnun olurum.Sonra PC'yi toplamaya başladığımda şu kablo eksik bu kablo eksik olmasın lütfen.1100 TL monitör dahil Şunlara karar verdim:
SAMSUNG
500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK
MSI
740GM-P25 AMD 740G/SB710 AM3 DDR3 1600MHz (O.C.) VGA Anakart
ASUS
DRW-22B2S 22X ± DOUBLE LAYER PATA DVD YAZICI
KINGSTON
2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram (KVR1333D3N9/2G)
ACER
21.5" A221HQLB GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
GIGABYTE
GTS450 1GB 128bit GDDR5 DX11 Ekran Kart(Stokta yok şu an gelmesse diğer markalara bakacağım.)
AMD
Athlon II X3 445 AM3 3.1GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci
XIGMATEK
ASGARD-II PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
Toplam:1106 TL
Lütfen gerekli olan herşeyi yazın sonra toplarken bir eksikle karşılaşmayalım...
Son Nokta.Topluyorum...
Artık baygınlık geldi bu mevzuudan. Yeter artık.
Arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var...
rami cl7 yap bari http://www.vatanbilgisayar.com/k ... ils.aspx?I_ID=40545Peki cl7 olmasının avantajı nedir.Ayrıca bütçeyide aşar.Pc'yi toplarken gerekecek olan tüm bileşenleri kabloları vs. yazarsanız sevinirim.Daha önce toplayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...[ACİL]
kablolar falan ürünlerin yanında verilecek
ram'i cl7 ve soğutuculu al sadece 8 lira fazladan ver.
cl değeri oyunlarda az da olsa perf. farkı yaratır.
Kasa: GIGABYTE GZ-X7 550W
topla lan topla. toplamazsan adam değilsin :b
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=42391
İşlemciyi bununla değiştir.Ramlerinde cl9 veya cl7 olmasıda direk olarak sistem perfonmansına büyük etkiler yapcak şeyler değiller.Ancak arada 5-10 TL fark varsa daha düşük cl li ramın alınması daha iyi olur.Ekran kartı olarakta HD5750 gibi bir kart alırsan hem PSU nu yormamış olursun hemde daha fazla perfonmans alırsın.Bütçe konusunda evet biraz aşıyor ama ben pc yi yılda bir değiştirmiyorum diyosan bu kadarına katlanıp bunları al ...
bence yazmış olduğun sistem fiyata göre baya iyi.
bu sistemin üzerine fazla kurcalamaya gherek yok sen zaten gayet iyisini yapmışsın.
Peki ekran kartı olarak 5750 mi tavsiye edersiniz GTS 450 mi Amd Nvidia uyumsuzluğu falan olmaz değilmi?
Peki başka bir eksiğim varmı.İşlemci soğutucusu kutunun içindemi.Yoksa ayrı olarakmı alacağım..?