black_floodşu var amd kesinlikle hız kaybetmiyor intelde var elimde rezalet 5 gün sürekli açık kalmıyor ve çok saçma bişey 2 mb cache olan ve 1gb rami olan intel convert işleminde dvdyi divxe 10 saat harcarkentamam da ben pc yi istesem de 5 gun acik birakamam ki. benim pc en fazla 12-14 saat calisirsa calisir. yani gece gunduz acik kalmayacak. ve dvd-divx convert de pek yapmam diye dusunuyorum. dedim ya genelde oyun olacak diyeama goruslerin icin ayrica tesekkur ederim. galiba bu tartisma biraz uzayacak
SON PC Toplamam
- 1
- 2
omarrgaliba bu tartisma birazUzayacak değil; uzadı zaten..Çünkü ben daha iyi ve daha doğru bilirime geldi olay..
Aslında bu kadar teknik bilgi de sana zaten gerekmiycek omarr..
Sen bütçene göre halen bir sistem kuramadın mı kendine??
Kaç parça üzerine yorum yaptık,bütçene göre egemengiga da sana sistem yaptı..Yani bu aralar alırsın artık heralde..
Nedir son durum??
CU_GS7 hersey icin saolun en kısa zamanda alıyorum pc'yi son birkac sinav kaldı onlar gectigi an gidip alacagim. aldigim zaman da sistemi kurduktan sorna daha hicbirsey yapadan gelip burada sizlere tekrar tekrar tesekkur edecegim. yani az kaldı. cok iyi sistemler kurdunuz kac parcayi elden gecirdiniz. benim icin ugras verdiniz. size minnettarlıgımı bildirmek benim icin bir gorev.
eh sabır az kaldı :D
bence işlemciyi exterme editon(3,73ghz) al anakartı asus P5WDG2-WS al işlemciyi www.intel.com/cd/products/servic ... entiumXE/211602.htm adresinde anakartı www.asus.com.tr/products4.aspx?l ... del=994&modelmenu=1 adresinde bulabilirsin ram ise kinston 800mhz lik value ram al(2gb) ozaman bilgisayarın süper olur ekran kartı ise saphır x1600 al
arkadasım bilmislik yapma burda fikir alısverisinde bulunuyoz bu arada daha 667 5400 bulunm uyoda sende americamı burası
bence işlemciyi exterme editon(3,73ghz) al anakartı asus P5WDG2-WS al işlemciyi www.intel.com/cd/products/servic ... entiumXE/211602.htm adresinde anakartı www.asus.com.tr/products4.aspx?l ... del=994&modelmenu=1 adresinde bulabilirsin ram ise kinston 800mhz lik value ram al(2gb) ozaman bilgisayarın süper olur ekran kartı ise saphır x1900xtx al
bu arkadaşı artık kimse kafaya takmasın zaten çünkü 2 kelime öğrenip gelmiş forma yazıyor ama dünyada yaşamadığı kesin o makina 3000 ytl şuankidolar kurunla çünkü dandik parça olursa o cpu bi işe yaramaz çöpe atmaktan başka paramızı.
black_floodbu arkadaşı artık kimse kafaya takmasın zaten çünkü 2 kelime öğrenip gelmiş forma yazıyor ama dünyada yaşamadığı kesin o makina 3000 ytl şuankidolar kurunla çünkü dandik parça olursa o cpu bi işe yaramaz çöpe atmaktan başka paramızı.
arkadasım forum dışı olacak ama niye böyle yazdın bu sistemi ben evimde kulanıyorum süper hızlı birde overclock yaptım işlemci 4.56 ghz bu anakart vs. süper
- 1
- 2