Sistemin ilk haline göre baya değişti :))
ama yine de yazdıklarından istediğin olmamış gibi hissettim.
aslında şuan sistem toplamak için iyi bir zaman değil şu sıralar donanım dünyası her an değişiyo son 2 aydır.
zamanın varsa temmuz sonu (yılın 3. çeyreğinin başı) pc toplamak için heryıl en iyi zamandır :))
bu kadar sabrettikten sonra inşalla 1 ay daha sabredersin.
hatta biraz şansın varsa 4870lerden bile alabilirsin.
hdd iyi seçim segaata 250gb sata2 bide NCQ olsa tammadır...
benim tavsiyem monitöre bu kadar para vereceksen eğer,
bu monitörü kaçırmamalısın 22" 2ms
389,04 YTL (KDV Dahil)
Birde ASUS 2014L1T 20X DVD-RW SATA LIGHTSCRIBE bir ara vatanda 30$+kdv idi bu fiyata sata girişli 20x ve lightscribe özellikleri.
Vatanda şimdi göremedim istersen bir araştır. ben bunu kollanıyorum 32$'a aldım okuma süresi biraz düşük onun dışında süper samsung pata girişli 18x dvdrw kullnıyodum şimdi çıkardım kenarda duruyo.
şimdiden ddr3 destekli anakart ve pahalıda olsa ddr3 almak gelecek açısından çok iyi bir yatırım olabilir. pahalıda olsa katlanmak gerekebilir
işlemci 8400 oyunlar için ve gelecek için yetecektir çünki 4 çkirdekli işlemci destekleyen program yok gibi o bu yüzden şuan için çekirdek sayındansa ghz değeri daha önemli ve 3.0ghzlik 45nm 8400 oyun canavarı fiyatına göre mükemmel
birde ilk sistemindeki corsair ramlar kingstonu ezer geçer.
O.C. ve stabilite için dünya iki ram tercih ediyor corsair ve ocz aklında bulunsun.
corsairin fun clupları ve hayran kitlesi bile oluşmuş durumda...
bu kadar yazılan şeylerden sonra kafan umarım iyice karışmamıştır :)) nee alırsan al şimdiden hayırlı olsun.
güle güle kullanman dileğiyle kolay gelsin...