SonMafyacom - Online ücretsiz ve web tabanlı mafy

mafya5252
21-06-2012, 01:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2012

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ryvzLMsbQsA&feature=plcp[/YT]

Üye Olmak icin : http://www.sonmafya.com/?gm=297

SonMafya Nedir ?

İçinde binlerce oyuncunun anlık olarak oynadığı tarayıcı tabanlı bir mafya oyunu dünyasıdır. Ücretsiz ve program kurmadan oynanabilen multiplayer bir oyundur.

SonMafya Hakkinda:

- Sizi birçok heyecanlı görev bekliyor.
- Fabrika kurabilir ve diğer fabrikalara saldırabilirsiniz.
- Düşmanlarınızla savaşabilir veya ticaret yaparak zengin bir işadamı olabilirsiniz.
- Onlarca farklı suç işleyin. Kaçakçılık yapın. Düşmanlarınızın ayağına sıkarak uyarın. Uslanmazları öldürerek güçlü bir gangster olun.

Üye Oldukdan sonra :

Oyuna başlangıç yapıp yüksek seviyelere gelmek için ilk önce üst menüdeki İCRAAT kısmındaki Görev Yap bölümündeki görevleri yapmaya başlamalısın. Ek olarak yine seviyeni yükseltmek için SUÇLAR kısmındaki suçları sürekli yaparak güçlü bir mafya babası olmak için adım adım ilerleyebilirsin! Suçlarda başlangıç olarak %0 yazabilir. Ama yaptıkça bu oran artacak ve sürekli başarılı olmaya başlayacaksın. Başarılı olmasanda seviye puanı kazanacaksın.

Bölümlerle ilgili kısa açıklamaları bölüm isminin üstüne mouse ile gelerek veya bölümlerdeki açıklamaları okuyarak bilgi alabilirsiniz.

OYUNDA AMAÇ NEDİR?

Oyunda amaç, para ve mermi kazanarak güçlenmenizdir. Seviye puanı sizi güçlü seviye isimlerine taşımaktadır. ANAMENÜ kısmında Online Gangsterler bölümünden seviye kademelerini görebilirsiniz. Suç işleyerek ve en önemlisi görevleri yaparak seviye kazanırsınız. Tetikçi seviyesine geldikten sonra saldırı alabilir duruma gelirsiniz. Oyunda 5 gün savaş ve 2 gün ateşkes vardır. 5 gün savaşta, SALDIRI bölümünden sığınağa girmelisiniz. Düşmanlarınız sizi SALDIRI bölümündeki Dedektif Bürosundan aratarak hangi ülkedeyseniz bulmaya çalışır. Eğer sığınak dışında sizi yakalarsa Saldırı Düzenle bölümünden size saldırır. Siz de bu şekilde diğer oyunculara saldırı düzenlemeye çalışırsınız. İlgili bölümlerde ayrıntılı bilgiler de verilmiştir.