Okuyanlar hatırlayacaktır 10 gün kadar önce konu açarak sıkıntıda olduğumdan bahsetmiş dualarınızla yardımcı olmanızı istemiştim.
Nihayet sorun bugün çözüldü ve evi kredi kullanarak (halk bankasından) satın aldım. Parasını verdim tapusunu aldım. Ödemede belki biraz güçlük olacak ama zannetmem başkarının size yuva bildiğiniz yerden çık, taşın demesinden daha zor olsun. Zannetmem birilerinin keyfine binaen edindiğiniz eşiniz dostunuz çevrenizden vazgeçmekten daha zor olsun. Şükür Rab'bime, olmayanlarda nasip eylesin.
Velhasıl konuya gelecek olursak duaları ile temennileri ile beni bu zor günlerde yalnız bırakmayan Melih Çalışkan, harleyboy, ErKan-23, uĞur.uk, pyschonaut968, Süleyman, Kylie, KaaN96, Crn@Crn, Mehmet-, hamann7725, PcMaKeR, mustafa2526, international Affairs, CapanOĞLU, Ahmet_79, alloss, Sting, _hero, matrax-38, ADEM-KAYA, cinar844, falconer, e-eyup, StyleALP, ibrahim19, darkknight ve Jusserand arkadaşlarım başta olmak üzere gönlü, duaları bizlerle olan tüm chip onlar sakinlerine SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
İyiki varsınız.