Her ne kadar laf yesede azarlansada TTNet'in bu yeni hizmeti beklenmicek kadar mükemmel. Ben bile ilk başta inanamadım ama bilmeyenler varsa http://www.ttnet.com.tr/ adresine girip sağ taraftaki "Online İşlem Merkezi"ne tıklatsın ve şifresini alıp bir baksın. TTNET adsl bağlantınızla ilgili her haltı saniyede çözen bir sistem. Az önce bu aralar indirmelerim arttığı için(hemde denemek maksadıyla) girip tarifemi 2LİMİTSİZ olarak(2mbps) olarak değiştirdim ve Onay tuşuna bastığım anda net koptu! Hay dedim "ulan bu ne böyle, ttnet değilmi!?!" derken net bir geri geldi ve görim? 1dk. dahi geçmeden tarifem 1'den 2mbps hıza çıkmış ve tek yaptığım 2 tıkla onay vermek olmuş. ne bir faks, ne bir arama uğraşma yok. ayrıca yine tarife ve bağlantıyla ilgili diğer tüm işlem ve bilgiler ilgili sayfadaki menülerden görülüp anında değiştirilebiliyor. sizde en azından girin bi bakın, el altında bulunsun. paylaşmak istedim sadece...
Sonunda bir başarı: TTNet İnternet İşlem Merkezi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 23 Temmuz 2009 19:24
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
135 mesaj
bende burdan kotalı tarifemi sınırsıza taşıdım ve anında taşıdı bi hafta falan oluyor ancak ünümüzde ki ay aktif olur diye kullanmıyorum
sorum şuu yoksa bu aydan itibaren anında başlıyor mu boşuna mı öbür ayı bekliyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
339 mesaj
paylaştığın çok iyi olmuş.bende bir geçiş yapacaktım ama çok uğraştırcaklar diye hep erteliyodum.. sağol..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
bende burdan kotalı tarifemi sınırsıza taşıdım ve anında taşıdı bi hafta falan oluyor ancak ünümüzde ki ay aktif olur diye kullanmıyorumvalla hız aşımını anında yaptılar, kotalı-kotasız değişimide anında tarifene yansır diye tahmin ediyorum. ama yinede arayıp bir sor, kesin bilgiyi alınca konuyada ekleriz;)
sorum şuu yoksa bu aydan itibaren anında başlıyor mu boşuna mı öbür ayı