Kısacası hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Nazar değmesin. :)
Sonunda Bir Oyun Kasası ALDIM :) Bakın Bakalım :)
Bende Gtx670 var,hiç fps nin tavan yaptığını görmedim vallaha,ne alaka diceksiniz,gtx680 ile gtx670 arasında o kadarda fps farkı yok,battlefield 3 ful ayarda aldığım fps 45 civarıydı.İşlemcide i5 2500k 8gb kingston hyperix 1600mhz.
Hiç mutlu olamadım kasayı aldığım günden beri,galiba bişeyde sorun var ama bulamadım.PlanetSide2 yi bile kaldırmıyor.
Bende Gtx670 var,hiç fps nin tavan yaptığını görmedim vallaha,ne alaka diceksiniz,gtx680 ile gtx670 arasında o kadarda fps farkı yok,battlefield 3 ful ayarda aldığım fps 45 civarıydı.İşlemcide i5 2500k 8gb kingston hyperix 1600mhz.Sorun işlemcinde intel eski işlemcilerin hoppp aşşagı yapıyor kankası bol intelin.Hiç mutlu olamadım kasayı aldığım günden beri,galiba bişeyde sorun var ama bulamadım.PlanetSide2 yi bile kaldırmıyor.
Sorun işlemcinde intel eski işlemcilerin hoppp aşşagı yapıyor kankası bol intelin.Bana herkez i5 2500k önerdi bende aldım,performans olarak amd fx lerden daha yukarıda olduğu için tercih ettim,ayrıca i7 işlemciler fahiş fiyataydı bende oyun pc si olacagi icin ekran kartına önem verdim.
Bu PC sektörü nası sektörse 2400TL bile kurtarmıyor,benim bi ekran kartımın fiyatı (1200tl) bi bilgisayar veya leptop fiyatı zaten,o kadar masraf yaptım boş oldu.Oha diyorum artık af edersiniz.
Ful çözünürlükte 45 fls aldım oda aksiyon sahnelerinde 30a kadar düştü.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 14 Ocak 2013 18:31