Sonunda Microsoft cevap verdi!

CHIP Online
30-09-2010, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eleştiri üzerine eleştiri altında kalan Microsoft, sonunda bir açıklamada bulundu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sonu ... ap-verdi_22652.html

Resimlerle: Bu yılın en iyi oyunları!

Konsollar aldı başını gitti ama peki bilgisayar oyuncuları ne durumda? Bu sorunun cevabının farkında olan Microsoft, son zamanlarda birçok eleştiri yağmuruna tutuldu. Özellikle bilgisayar oyunlarına verdiği desteğin azaldığı ve Games for Windows Live servisiyle yeterince ilgilenilmediği yönündeki eleştiriler Dave Luehmann'ın MCV ile yaptığı röportajda şu sözleri sarf etmesine yol açtı:

Luehmann; "Şu anda üzerimize yağan eleştiriler sadece konsol yönünde çalışmalar yaptığımız yönünde. Fakat biz de durumun farkındayız ve elimizdeki kaynakları bilgisayar yönünde de harcıyoruz. Diğer firmalarsa bu konuda Microsoft'un liderliğini benimsemeliler ama öyle yapacaklarını hiç de zannetmiyorum. Bilgisayar oyunculuğunu ilerletmek ve yeniliklerle donatmak bizim işimiz. Bazen bu konuda çok büyük atılımlar gerçekleştiriyoruz, bazen de hiçbir şey yapmıyoruz. Artık toparlanmamızın vakti geldi" >diyerek Microsoft'un üzerindeki baskıyı açık bir şekilde dile getirmiş oldu.

Bu tarzdaki eleştirileri yok etmek içinse Microsoft ilk olarak; Fable III, Age of Empires Online ve Microsoft Fligt gibi oyunları Games for Windows Live servisi desteğiyle birlikte bilgisayar oyuncularının kullanımına açacak.

Tüm konu: Sonunda Microsoft cevap verdi!

Resimlerle: Bu yılın en iyi oyunları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz hangi oyunları bekliyorsunuz?

Fattur
30-09-2010, 21:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Fable III, Age of Empires Online, Crysis 2 ve ac nin yeni, hikayeli(sp) oyunu xd

Son Düzenleme: Fattur ~ 30 Eylül 2010 21:40